Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Οριστικές τοποθετήσεις – μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας. Όλα τα ονόματα

Συνάδελφοι, Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας και προχώρησε στην διαδικασία ολοκλήρωσης των μεταθέσεων και οριστικών τοποθετήσεων των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών εντός του ΠΥΣΠΕ.

Από τους 37 εκπαιδευτικούς ΠΕ70 που υπέβαλαν δήλωση τοποθέτησης ή μετάθεσης, απορρίφθηκαν 13 δηλώσεις λόγω μη ύπαρξης οργανικών κενών σε συγκεκριμένα σχολεία, ενώ ικανοποιήθηκαν οι 19 και παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ πέντε. Τοποθετήθηκαν και οι 20 Νηπιαγωγοί, σχεδόν όλοι στις τρεις πρώτες προτιμήσεις τους, που είχαν υποβάλει δήλωση. Από τους εκπαιδευτικούς ΠΕ06 τοποθετήθηκε ένας, ενώ απορρίφθηκαν 3 δηλώσεις λόγω μη ύπαρξης οργανικών κενών και ένας παρέμεινε στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Στους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 και ΠΕ16 δεν υπήρχε κανένα οργανικό κενό και δεν ικανοποιήθηκε καμία δήλωση συναδέλφου.

Για μία ακόμη φορά να τονίσω την ανάγκη ίδρυσης νέων οργανικών θέσεων ΠΕ11, ΠΕ06 και ΠΕ16 ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Δείτε εδώ τον πίνακα με τις οριστικές τοποθετήσεις – μεταθέσεις εντός του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας.

Επίσης σας ενημερώνω ότι οι εκπαιδευτικοί που παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, θα κληθούν από τη Διεύθυνση ΠΕ Κέρκυρας, με νέα δήλωσή τους, να τοποθετηθούν σε σχολική μονάδα με λειτουργικό κενό.

Τέλος να υπογραμμίσω, ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ που συμμετείχα με πρόεδρο τον κ. Κώστα Βλάσση, οποίος αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής του. Αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστίσω και δημόσια για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ υγεία και χαρές στην ιδιωτική του ζωή και πολλές επιτυχίες σε όποιο “χόμπυ” επιλέξει να κάνει στο μέλλον.

Στη διάθεσή σας

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *