Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ευχαριστήρια επιστολή του αναπληρωτή Διευθυντή Π.Ε. Κέρκυρας, Κώστα Βλάσση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Με αφορμή την παραίτησή μου από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Π.Ε. Κέρκυρας, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησης μουv8, θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς όλους εσάς Διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας για τη συνεργασία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, κατά το χρονικό διάστημα της θητείας μου στη θέση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον πρώην Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για την άριστη συνεργασία, καθώς και τον νυν Περιφερειακό Δ/ντή για την κατανόηση και την συμπαράσταση.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, για την αμέριστη βοήθεια που μου προσέφεραν, τους άμεσους συνεργάτες μου εργαζόμενους, διοικητικούς και εκπαιδευτικούς, στα γραφεία της Π.Ε., τους πρώην προϊστάμενους των Γραφείων Π.Ε., τα μέλη και τους δυο αιρετούς του κλάδου στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. οι οποίοι εργάστηκαν πέραν από τις υποχρεώσεις τους για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία των Σχολικών Μονάδων και την εξυπηρέτηση των συναδέλφων εκπαιδευτικών.

Παράλληλα θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσω μια αληθινή και ειλικρινή συγνώμη σε όσους ίσως έτυχε να ερμηνεύσουν την συμπεριφορά μου απέναντι τους ως προσβλητική ή μειωτική καθώς πολλές φορές ο φόρτος εργασίας και η προκαλούμενη ένταση λειτουργούν εις βάρος των κανόνων καλής συμπεριφοράς.

Ευχή και προσδοκία μου είναι το νέο ανανεωμένο σχήμα διοίκησης που θα μας διαδεχτεί να επιτύχει τα μέγιστα δυνατά.

Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε υγιείς και «δυνατοί»

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κώστας Αντ. Βλάσσης , δάσκαλος

Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Βλάσση

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *