Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Πανεργατικό-πανυπαλληλικό συλλαλητήριο στην Κέρκυρα, την Πέμπτη 18 του Οκτώβρη

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη μια σκληρή αναμέτρηση των εργαζομένων με τις πιο σκληρές και ανάλγητες, πολιτικές που εφαρμόστηκαν ιστορικά σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα σε ένα περιβάλλον εργασιακής ανασφάλειας, φτώχειας, ανεργίας, εκποίησης του εθνικού μας πλούτου, «λουκέτων» μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε μια χώρα που το Κοινωνικό Κράτος διαλύεται και ο χαρακτήρας της Κοινωνικής Ασφάλισης ανατρέπεται.

Βρισκόμαστε μπροστά στην πρόσθεση της κυβέρνησης και της τρόικας να εφαρμόζουν ένα ακόμη άδικο και επώδυνο πακέτο μέτρων, που πάει τη ζωή μας πολλά χρόνια πίσω και αφαιρεί κάθε ελπίδα και αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον μας.

Σε αυτές τις συνθήκες μοναδικό μας όπλο, εργαλείο αντίστασης και δράσης αποτελούν οι πολύμορφες κινητοποιήσεις μας, ο πολύπλευρος και σκληρός αγώνας μας.

Μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους απασχολούμενους σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και όλους εκείνους που πλήττονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δίνουμε κοινό αγώνα, με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου.

Εκφράζουμε την αποφασιστικότητά μας να αντιδράσουμε δυναμικά, μαζί με ολόκληρη την Κοινωνία, στην πολιτική των μνημονίων, στην πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας, στην πολιτική της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, στην πολιτική της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.

Το Ν.Τ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο, στα Ν.Π.Δ.Δ και στους Ο.Τ.Α, όλη την κερκυραϊκή κοινωνία, όλους τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο που οργανώνει στα πλαίσια της απεργιακής κινητοποίησης της Πέμπτης 18 του Οκτώβρη, στις 10 το πρωί, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Η παρουσία όλων των εργαζομένων, όλης της τοπικής κοινωνίας αποτελεί τη μοναδική διέξοδο και προοπτική ενός αποτελεσματικού αγώνα.

Όλοι στο συλλαλητήριο.

Όλοι μαζί στον αγώνα.

Να δώσουμε απάντηση σε όσους διαφεντεύουν τη ζωή μας.


Από την Εκτελεστική Γραμματεία

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *