Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Ανοιχτή εκδήλωση για δημοσίους υπαλλήλους

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της πράξης «Υλοποίηση ολοκληρωμένου μηχανισμού διαβούλευσης για την ενεργό συμμετοχή όλων των φορέων εκπροσώπησης εργαζομένων στη δημόσια διοίκηση σε επτά γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδος» του Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013 θα πραγματοποιήσει ένα κύκλο ανοιχτών εκδηλώσεων ενημέρωσης στο γνωστικό πεδίο της διαβούλευσης-διαπραγμάτευσης. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων εργασίας που έχουν διαμορφωθεί ερευνητικά αλλά και στην πράξη μέσα από τους τρεις κύκλους συναντήσεων στα πλαίσια των οποίων υπήρξε τόσο θεωρητική εξοικείωση όσο και πρακτική εξάσκηση, σε έννοιες και πρακτικές, στο πεδίο της διαπραγμάτευσης. Οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις ήταν συνδικαλιστικά στελέχη από όλους τους κλάδους εργαζομένων στο δημόσιο στις εντασσόμενες στο πρόγραμμα περιφέρειες.

Στην Κέρκυρα η περιφερειακή συλλογική συνάντηση της ομάδας εργασίας θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, 5-9 μ.μ στο ξενοδοχείο Divani Corfu Hotel (στο Κανόνι).

Στόχος της ανοιχτής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και διάχυση των βασικών θεματικών και πρακτικών διαπραγμάτευσης με τον πλέον συμπυκνωμένο τρόπο καθώς και η επίδειξη μιας περίπτωσης διαπραγμάτευσης με επίκαιρο θέμα της κάθε περιφέρειας, την οποία θα κληθούν να υλοποιήσουν συμμετέχοντες από τις ομάδες εργασίας, ως μελέτη περίπτωσης. Επιδίωξη είναι να υπάρξει επισήμανση τόσο των τεχνικών διαπραγμάτευσης αλλά και συνολικά της φιλοσοφίας της κοινωνικής εκπροσώπησης και διεκδίκησης μέσα από ένα απτό παράδειγμα εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει για τη διασφάλιση της συμμετοχής τους να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Από την Εκτελεστική Γραμματεία

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *