Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Λειτουργικές υπεραριθμίες

Το ΠΥΣΠΕ Ν. Κέρκυρας σε συνεδρίασή του (27-08-2012) προσδιόρισε τις σχολικές μονάδες στις οποίες διαπιστώνονται λειτουργικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών και καλεί τους δασκάλους και νηπιαγωγούς, των  σχολικών μονάδων που φαίνονται στους παρακάτω πίνακες, να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση εάν επιθυμούν να κριθούν και να τοποθετηθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι, έως την Παρασκευή 31-8-2012, ώρα 11.00.

Το ΠΥΣΠΕ Ν. Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη:

1.Τις μεταβολές (συγχωνεύσεις, καταργήσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί) σχολικών μονάδων, σύμφωνα με την 41643/ Δ4 (ΦΕΚ 1274/11-4-2012,τ. β΄)

2.Τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών Π.Ε. (μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε ΣΜΕΑ και ΚΕΔΔΥ, αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε Περιφερειακές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις Π.Ε., Πανεπιστήμια και Βιβλιοθήκες που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα),

3.Τον προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου για το σχολικό έτος 2012-2013, σύμφωνα με τον αριθμό των εγγραφέντων μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα. 4.Τις υποβληθείσες αιτήσεις για άδειες μακράς διαρκείας.

Σε συνεδρίασή του (27-08-2012) προσδιόρισε τις σχολικές μονάδες στις οποίες διαπιστώνονται λειτουργικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών.

Καλούνται οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί, των  σχολικών μονάδων που φαίνονται στους πίνακες, να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση εάν επιθυμούν να κριθούν και να τοποθετηθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι, έως την Παρασκευή 31-8-2012, ώρα 11.00.

Επισημαίνεται ότι:

1. την υπεύθυνη δήλωση, που αποστέλλεται συνοδευτικά,  θα υποβάλουν μόνο όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι.

2. οι εκπαιδευτικοί που θα κριθούν και θα τοποθετηθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι διατηρούν την οργανική τους θέση.

Παρακαλούνται όσοι δηλώσουν ότι επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι ταυτόχρονα να δηλώσουν και τα σχολεία που προτιμούν να τοποθετηθούν.

Με το πέρας της προθεσμίας, το ΠΥΣΠΕ θα χαρακτηρίσει ονομαστικά τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς κάθε σχολικής μονάδας , όπου θα τοποθετηθούν σύμφωνα με το Π.Δ. 50/1996, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Για ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε τις κενές θέσεις ανά ομάδα σχολείων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι  εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν οποιαδήποτε σχολική μονάδα επιθυμούν, ανεξάρτητα από το αν εμφανίζεται να έχει λειτουργικά κενά ή όχι, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν λειτουργικά κενά σε όλες τις σχολικές μονάδες κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, στην οποία και προηγούνται σύμφωνα με το Π.Δ. 50/1996, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Πηγή: Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *