ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ e class

Απαιτείται άμεση εγγραφή των μαθητών στην ηλεκτρονική τάξη. Για οποιαδήποτε δυσκολία σύνδεσης ή πρόσβασης επικοινωνήστε με τον/την εκπαιδευτικό τμήματος.

Η πλατφόρμα που αξιοποιήσαμε στο σχολείο μας από τους εκπαιδευτικούς για την δημιουργία του ψηφιακού τμήματος  και στην οποία εισέρχεστε μετά την εγγραφή σας είναι η Ηλεκτρονική τάξη e class του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.  Κοινοποιούμε τον σχετικό σύνδεσμο Link: https://eclass.sch.gr/

  • Αφού κάνετε σύνδεση λογαριασμού με τους κωδικούς και το όνομα χρήστη που σας δόθηκε πηγαίνετε δεξιά επάνω στη σελίδα και πατάτε την ένδειξη Εγγραφή σε μάθημα. 
  • Από το αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε μόνο τα μαθήματα και τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο τμήμα σας. Σε κάθε μάθημα εξερευνώ το μενού του μαθήματος και την περιγραφή εργασιών.



Λήψη αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ

Θα ενημερωθείτε από τον/την εκπ/κό πότε θα πρέπει να επισκεφτείτε το μάθημα και έπειτα  θα ελέγχετε τακτικά αν έχει νέα δεδομένα και στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ του μαθήματος αν έχετε κάποια νέα εργασία.

Στην επιλογή ΜΗΝΥΜΑΤΑ μπορείτε να στείλετε μήνυμα και εργασία σε αρχείο αν σας ζητηθεί από τον/την εκπκό ή θέλετε να επικοινωνήσετε για κάποιο θέμα σχετικά με το μάθημα που συμμετέχετε.

Αργότερα θα σας προταθούν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας και ανατροφοδότησης των εργασιών σας.

Για οποιαδήποτε δυσκολία σύνδεσης ή πρόσβασης επικοινωνήστε με τον/την εκπαιδευτικό τμήματος.


Θα συνεχίσετε με οδηγίες από το ιστολόγιο και από:

Για την ψηφιακή πλατφόρμα eclass πηγαίνοντας στη σελίδα https://eclass.sch.gr/
επιλέγοντας τη Σύνδεση με λογαριασμό sch.gr
(πληροφορίες για την είσοδο στη σελίδα και οδηγίες για τα πρώτα βήματα στο
https://eclass.sch.gr/files/intro-student.pdf και στο
https://eclass.sch.gr/files/about.pdf

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση