Όλες οι αίθουσες διαθέτουν πλέον διαδραστικό εξοπλισμό!

Αποστολή εξετελέσθη!

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή και εγκατάσταση ολοκαίνουργιου εκπαιδευτικού υλικοτεχνικού και εποπτικού υλικού, προσφορά από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού και κοινωνικής πρόνοιας «Αιγέας», με πρόεδρο τον Αθανάσιο Μαρτίνο.

Το ολοκαίνουργιο υλικό έχει ήδη εγκατασταθεί και αξιοποιείται σε  όλες τις αίθουσες  αφού πρώτα  έγιναν όλες οι ηλεκτρολογικές και  χωροταξικές παρεμβάσεις καθώς και η επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού μας από έμπειρους τεχνικούς και περιλαμβάνει:

Συνολικά: 13  διαδραστικοί προβολείς, 13  πίνακες αφής και 10 ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να προετοιμάσουν το μάθημα τους, να το αποθηκεύσουν και να το τροποποιήσουν κατάλληλα όταν χρειαστεί. Αιχμαλωτίζουν με αυτό τον τρόπο τη φαντασία των μαθητών ζωντανεύοντας τα μαθήματα με φωτεινές, διαδραστικές παρουσιάσεις. Οι μαθητές ενθουσιάζονται με τις δυνατότητες που προσφέρει ένας πίνακας με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται το ενδιαφέρον τους για το μάθημα.

Παράλληλα με την αίθουσα πληροφορικής που ιδρύσαμε πριν 2 χρόνια με 10 ηλ. υπολογιστές γραφείου και ένα διαδραστικό σύστημα, προσφορά πάλι από την «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ», οι μαθητές αλληλεπιδρούν σε ένα σύγχρονο σχολικό περιβάλλον όπου με τη συμβολή των φηφιακών εργαλείων βελτιώνονται αισθητά τα αποτελέσματα της μαθησιακής διαδικασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μια φορά τον φίλο και υποστηρικτή του σχολείου μας Μαρτίνο Αθανάσιο, Πρόεδρο της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» για την κοινωνική του ευαισθησία προς το σχολείο μας, ύστερα από ακόμα μια πρόταση της διεύθυνσης του σχολείου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην βελτίωση της παιδαγωγικής διαδικασίας και στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου, ώστε οι μαθητές μας να εκπαιδεύονται και να δραστηριοποιούνται σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες του κου Μαρτίνου, για την πολυετή συνεργασία μας και την άριστη διεκπεραίωση των αιτημάτων μας.

Στηριζόμαστε σε όλους εσάς, τους φίλους του σχολείου μας και φυσικά στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας που επενδύετε ανιδιοτελώς στην παιδεία των μαθητών μας!

Και συνεχίζουμε…με πολλή αγάπη και διάθεση για αυτό που κάνουμε!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση