Τοποθέτηση κλιματιστικών, ανακαίνιση αίθουσας υποστηρικτικού έργου και προμήθεια υπολογιστών.

        Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Μαρτίνο Αθανάσιο, Πρόεδρο της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ»  για την κοινωνική του ευαισθησία προς το σχολείο μας με τη χορηγία 6 κλιματιστικών αλλά και για την παλαιότερη σπουδαία προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, επενδύοντας  ουσιαστικά στην παιδεία των παιδιών μας και στην ποιοτική και αξιοπρεπή διαβίωση τους, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην βελτίωση της παιδαγωγικής διαδικασίας και στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου ώστε οι μαθητές μας να εκπαιδεύονται σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

       Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του κου Μαρτίνου καθώς και το προσωπικό τοποθέτησης των κλιματιστικών για την επιμελή άσκηση των καθηκόντων τους. Την δαπάνη και εργασία ηλεκτρολογικής σύνδεσης ανέλαβε η Σχολική Επιτροπή Π.Ε του Δήμου Παλλήνης.

       Με την τοποθέτηση των κλιματιστικών, σε χρήση παράλληλα με την κεντρική θέρμανση, καλύψαμε το σοβαρό θέμα θέρμανσης και ψύξης των αιθουσών του σχολείου μας και ιδιαίτερα του ολοήμερου σχολείου το οποίο σχολάει στις 16:00 το απόγευμα. Απομένει βέβαια η τοποθέτηση κλιματιστικών σε άλλες δυο αίθουσες, οι οποίες όμως όπως όλες οι αίθουσες τους σχολείου διαθέτουν κεντρική θέρμανση.

       Επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Παλλήνης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Παλλήνης, κο Μουρτζιάπη Γεώργιο, για την άριστη και καθημερινή μας συνεργασία στοχεύοντας στην άμεση και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των μαθητών μας.  Πρόσφατα αντικαταστάθηκε όλο το πάτωμα της αίθουσας συμβουλευτικής και υποστηρικτικού έργου που διαθέτει πλέον η σχολική μας μονάδα και λειτουργεί κανονικά, επισκευάζεται το πάτωμα σε μια ακόμα αίθουσα διδασκαλίας και πολύ σύντομα θα τοποθετηθούν ασφαλή στέγαστρα προστασίας από την βροχή στις βρύσες και στη διαδρομή προς την αίθουσα πληροφορικής.

      Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία μας και την αδιάκοπη προσπάθεια αναβάθμισης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού (και όχι μόνο) προμηθεύοντας το σχολείο μας με δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές (την κεντρική μονάδα ενός σταθερού και ενός λάπτοπ) ώστε να συμβάλλουν σημαντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία και στον εμπλουτισμό  σύγχρονων εργαλείων μάθησης για τα παιδιά μας.

     Η κεντρική μονάδα μαζί με μια επίπεδη οθόνη, δωρεά της εκπαιδευτικού του Γ1 τμήματος, θα προστεθεί στις υπάρχουσες θέσεις εργασίας της σύγχρονης αίθουσας πληροφορικής, ώστε σύμφωνα με το σημερινό δυναμικό του σχολείου, όλοι οι μαθητές  να έχουν τη δική τους θέση εργασίας και να εργάζονται ανά δυο.

Την δαπάνη τοποθέτησης και επέκτασης δικτύου ανέλαβε η Σχολική Επιτροπή Π.Ε του Δήμου Παλλήνης, όπως είχε συμβεί και για  το υπόλοιπο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών του σχολείου.

Υ.Γ. Άλλη μια οθόνη, δωρεά γονέα του Δ2 τμήματος, περιμένει την προσφορά μιας κεντρικής μονάδας, ώστε να τοποθετηθεί στην νέα μας αίθουσα επικοινωνίας, συμβουλευτικής και υποστηρικτικού έργου. Αναμένουμε τις προτάσεις σας…

   Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε αξιόπιστους συνεργάτες σε κάθε επίπεδο όπως  σημαντική είναι επίσης και η εθελοντική συνεισφορά κάθε ενδιαφερόμενου.

       Εργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα σχολείο που καλλιεργεί την ασφάλεια, την αποδοχή και την αναγνώριση και ο κάθε  μαθητής να απολαμβάνει τη χαρά της μάθησης. Το σχολείο πρέπει να οδηγεί τους μαθητές στην ανακάλυψη της γνώσης και να στοχεύει στη διαμόρφωση χαρακτήρων.

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση