ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Με πολλή αγάπη και μεράκι, εκλεκτοί γονείς μαθητών μας μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, επιμελήθηκαν τη σχεδίαση και το χρωματισμό επιδαπέδιων παιχνιδιών στο προαύλιο του σχολείου μας, χαρίζοντας έτσι στα παιδιά ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης αλλά και άθλησης. Είχε προηγηθεί, από το καλοκαίρι έως και πρόσφατα, ο χρωματισμός της περίφραξης (κάγκελα) του σχολείου μας από γονέα του Ε1’τμήματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που αφιερώσατε και για την καλή σας διάθεση να συνδράμετε στην προσπάθειά μας για ένα όμορφο και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον.

  • Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι προσφορά της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Παλλήνης.

  • Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας μας και της υλοποίησης του προγραμματισμού του Σχολικού συμβουλίου, κάλυψε άμεσα τα έξοδα σύγχρονου αθλητικού υλικού, (οι γυμναστές ανέλαβαν να καταγράψουν το τι τους χρειάζεται και να προβούν σε παραγγελία) το οποίο καλύπτει πλέον πλήρως τις αθλητικές δραστηριότητες και βελτιώνει την σωματική και ψυχική κατάσταση των μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, παρέχοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες για δημιουργική απασχόληση, κινητική εξάσκηση και καλλιέργεια του αθλητικού τους πνεύματος.  

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση