Παράδοση της σημαντικής προσφοράς μας σε βρεφικές πάνες στο ίδρυμα «Αναρρωτήριο Πεντέλης»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 20-12-2017, η παράδοση της σημαντικής προσφοράς μας σε βρεφικές πάνες στο ίδρυμα «Αναρρωτήριο Πεντέλης» (πρώην ΠΙΚΠΑ). 

 

 Το Σχολείο μας δηλώνει “παρών” στην ευαισθητοποίηση όλων για προσφορά αγάπης προς τα 55 παιδιά του Αναρρωτηρίου Πεντέλης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας για την στήριξη αυτής της φιλανθρωπικής δράσης.

 

    Ο Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα μετέφερε και παρέδωσε στα παιδιά του Αναρρωτηρίου Πεντέλης σημαντικότατη ποσότητα από πάνες, καθώς υπήρχε μεγάλη ανάγκη. Η υποδοχή από την υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας ήταν θερμή και η συζήτηση για θέματα εθελοντισμού πολύ ενδιαφέρουσα.

Ευχαριστώντας τους για το εθελοντικό τους έργο και μεταφέροντας τις ευχές των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών και γονέων, μας ευχαρίστησαν και αυτοί με τη σειρά τους για την σημαντική προσφορά μας και συμφωνήσαμε για περαιτέρω επικοινωνία σχολείου – Αναρρωτηρίου, πάντα για το γενικότερο καλό όλων των παιδιών που χρειάζονται φροντίδα και αγάπη.

 

 

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑ ,ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ!

 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 

   

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση