ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ«ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές του σχολείου μας δεν θα μείνουν για άλλη μια φορά ασυγκίνητοι από τις δυσκολίες του γνωστού ιδρύματος «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» (πρώην ΠΙΚΠΑ), που φροντίζει 40 παιδάκια από 0 μηνών έως 6 χρονών, δυστυχώς με ελλιπέστατο προσωπικό.

Οι ανάγκες της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής είναι  κυρίως βρεφικές πάνες απλές με σκρατς Νο 4 – 5  και Νο 5 βρακάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=8a8nrt5Yvdw

Στα πλαίσια της κοινωνικής συμμετοχής και της συνειδητής ανάληψης πρωτοβουλιών ώστε τα παιδιά μας να μάθουν να «νοιάζονται, να δρουν και να ανακαλύπτουν τη χαρά της προσφοράς» , είμαστε σίγουροι για την εθελοντική συνδρομή σας. Οι βρεφικές πάνες θα συγκεντρωθούν στο σχολείο και θα παραδοθούν στο ίδρυμα.

Λίγα λόγια για το ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (πρώην ΠΙΚΠΑ)

Αποτελεί ΝΠΔΔ και είναι Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής. Παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας σε παιδιά και τις οικογένειές τους. Απευθύνεται σε βρέφη και νήπια που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης όταν: δε διαθέτουν οικογενειακό περιβάλλον, δε διαβιούν σε κατάλληλο περιβάλλον, βρίσκονται σε κίνδυνο, είναι εγκαταλελειμμένα, παραμελούνται, έχουν κακοποιηθεί με διάφορους τρόπους, η οικογένειά τους βρίσκεται σε κρίση, είναι θύματα εγκληματικής πράξης. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν. Την τελευταία δεκαετία, φιλοξενεί βρέφη και νήπια, ηλικίας έως 6 χρόνων, που χρήζουν προστατευμένου περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

«ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑ ,ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ!

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ». ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ! ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.»

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση