Στο δάσος των αδελφών Γκριμμ…

Την Τετάρτη 22-11-2017  η Α’ τάξη του σχολείου μας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με σκοπό να παρακολουθήσει την παιδική παράσταση «Στο δάσος των Γκριμμ».
dasos23X14
 
Λίγα λόγια για την παράσταση…

Με τη φωνή του αφηγητή να εναλλάσσεται ανάμεσα στους ηθοποιούς, μεταφερόμαστε στην καρδιά του μυθικού δάσους των παραμυθιών. Τρία γενναία παιδιά με μυστικές ιδιότητες, αψηφώντας τους θρύλους για το Τέρας, αποφασίζουν να αναζητήσουν τον Εξαφανισμένο…

 
Στο ταξίδι τους αυτό έρχονται αντιμέτωποι με τους Εξόριστους του δάσους, μάχονται στο ξέφωτο των γιγάντων, συναντούν λίμνες που δεν μπορείς να κοιτάξεις τα νερά τους και αρχετυπικές μορφές από τον κόσμο των παραμυθιών· τη μάγισσα του δάσους με τη διπλή της όψη, μυστικά περάσματα, νεράιδες με γητειές και ξόρκια, κι ένα φως που πάντοτε καίει και φωτίζει τον δρόμο των ηρώων!
 
_MAR8017
 
 
Το πραγματικό όμως ταξίδι ξεκινά από τη στιγμή που αποφασίζουν να αναμετρηθούν με τους φόβους τους. Το δάσος εκτείνεται σαν ένα τοπίο γεωγραφικό και ψυχικό όπου οι παιδικές φοβίες ξυπνούν μόνο για να αντιμετωπιστούν και να νικηθούν, σε μια πορεία όπου τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τον Άλλον!
 
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να αρέσει η παράσταση στους μικρούς μας μαθητές, καθώς και η επαφή τους με το θέατρο, που πάντα ειναι ωφέλιμη και αποτιμάται θετικά.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση