ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ “28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940”

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 

ΜΕΡΟΣ Α΄ 

Ώρα 10:00: Προσέλευση στο Μητροπολιτικό Ναό ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ των σημαιοφόρων και των παραστατών των Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.

Ώρα 10:10 Προσέλευση των προσκεκλημένων.

Ώρα 10:30:  ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ.

Ώρα 10:45: Επιμνημόσυνη Δέηση στον χώρο των Ηρώων – του Ναού ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ. Πανηγυρικός της ημέρας – Κατάθεση στεφάνων υπέρ πεσόντων από τον υπεύθυνο μαθητή. Σιγή ενός λεπτού – ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ.

Το άγημα της σημαίας θα συνοδευτεί από την Υποδιευθύντρια στο χώρο συγκέντρωσης. 

images

ΜΕΡΟΣ Β΄ 

Ώρα 11:00 – Συγκέντρωση των μαθητών της Δ,Ε και ΣΤ τάξης  στο 1ο Δημ. Σχ. Γέρακα (Δράμας και Λακωνίας). Οι Εκπαιδευτικοί μας θα τους περιμένουν στο προαύλιο.

Ώρα   11:30ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

  • επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, από την είσοδο του 1ου Δημ. σχολείου Γέρακα έως το τέρμα της οδού, μετά το περίπτερο.

Θα συναντηθείτε με τα παιδιά σας στο τέλος της διαδρομής της παρέλασης, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Θα δείτε την ταμπέλα με το όνομα του σχολείου μας.

Οι Εκπαιδευτικοί μας θα βρίσκονται εκεί, αμέσως μετά το περίπτερο της κεντρικής πλατείας, για να συντονίζουν τη συλλογή των μαθητών. 

images (1)

ΜΕΡΟΣ Γ΄

Ώρα 12:30 – Χορευτικά από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Παλλήνης στο χώρο του Ηρώου στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση