Διανομή σχολικών βιβλίων

   Τη Δευτέρα 18-09-2017 οι μαθητές όλων των τάξεων θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας κατάφερε και συγκέντρωσε όλα τα σχολικά βιβλία με την συνεργασία όμορων σχολείων του δήμου μας αλλά και άλλων δήμων ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλους τους μαθητές.

images

    Τα βιβλία θα προστατευτούν με διαφανή καλύμματα ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και μερικά από αυτά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των εκπαιδευτικών και ανάλογα την τάξη, θα παραμένουν στις τάξεις για να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές όποτε χρειάζεται.

  • Μπορείτε να δείτε όλα τα σχολικά βιβλία στην έντυπη αλλά και στην διαδραστική τους μορφή, με επιπλέον δραστηριότητες και πληροφορίες, στον σύνδεσμο: ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.

Επιπρόσθετα η επίσκεψη στον παραπάνω σύνδεσμο (ο οποίος βρίσκεται και μόνιμα αριστερά στο ιστολόγιό μας στην μπάρα χρήσιμων συνδέσμων) είναι πολύ χρήσιμη όταν ο/η μαθητής/τρια αδυνατεί να βρει ή ξέχασε κάποιο σχολικό του/της βιβλίο.

  • Οι μαθητές οφείλουν να διατηρούν τα βιβλία τους σε πολύ καλή κατάσταση καθώς σύμφωνα και με οδηγία του ΥΠ.Π.Ε.Θ* αρκετά βιβλία θα επαναχρησιμοποιηθούν και με τη λήξη του σχολικού έτους 2017-2018 θα πρέπει να επιστραφούν στη σχολική μονάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το παράρτημα βιβλίων που επιστρέφονται.

*ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση