Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 για μαθητές Δημοτικού

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού. Για το Δημοτικό ο φετινός διαγωνισμός προσκαλεί τους μαθητές να φανταστούν το συναρπαστικό μέλλον, κατασκευάζοντας μοντέλα με αυτοματισμούς σύμφωνα με το θέμα «Εποικισμός του Άρη».

  • Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31/1/2018.

  • Οι συμμετέχοντες και φέτος θα διαγωνισθούν πρώτα στους περιφερειακούς διαγωνισμούς.

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 αλλά και της επετειακής συγκυρίας των 10 χρόνων λειτουργίας του, ο WRO Hellas θα προσφέρει, με την αρωγή των υποστηρικτών του, πληθώρα δράσεων ενημέρωσης, κατάρτισης και υποστήριξης για τα συμμετέχοντα σχολεία. Συγκεκριμένα:

  • Η COSMOTE θα χορηγήσει 80 πακέτα LEGO Education Wedo2 σε 80 δημόσια Δημοτικά σχολεία της Ελλάδας. Τα πακέτα δίνονται με ευθύνη και από τον WRO Hellas. Συγκεκριμένα θα προσφερθούν με σειρά χρονικής προτεραιότητας στα σχολεία που έχουν εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον για την απόκτηση εξοπλισμού στον ιστότοπο του WRO Hellas.

Η αξιολόγηση του έργου κάθε ομάδας θα πραγματοποιηθεί από έγκριτη επιτροπή ειδικών επιστημόνων. Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, πληροφορίες για τον τελικό, κανόνες, όροι & υποχρεώσεις καθώς και το σύνολο της πληροφορίας του εξελισσόμενου διαγωνισμού θα αναρτώνται στον επίσημο ιστότοπο του WRO Hellas (wrohellas.gr).

 

Αφήστε μια απάντηση