Χριστουγεννιάτικος Λαβύρινθος “Το Μαγεμένο Βασίλειο”

b29cfc002

Στο Χριστουγεννιάτικο Λαβύρινθο κάθε σχολείο έπρεπε να στείλει στο σχολείο που επιλέχθηκε ένα παζλ με τις ευχές του.

Έτσι τα σχολεία κληρώθηκαν ως εξής:

Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας Νηπιαγωγείο San Julian kinder 3
6ο Nηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου Νηπιαγωγείο San Julian kinder 4
Νηπιαγωγείο Pardilho- Πορτογαλία Nηπιαγωγείο San Julian kinder 5

Το Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας, βρισκόταν σε καραντίνα και έτσι τα παιδιά αποφάσισαν εξ αποστάσεως ποια κάρτα θα κάναμε παζλ για να τη στείλουμε στο Νηπιαγωγείο San Julian kinder 3.

έστειλε αυτό το παζλ

Στο τέλος όλα τα παζλ μπήκαν σε ένα συνεργατικό έγγραφο με τη μορφή λαβύρινθου. Κάθε σχολείο έπρεπε να βρει, ποιο σχοινί οδηγεί τον Άη Βασίλη στο νάνο του και κάνοντας κλικ πάνω στο νάνο του, έπρεπε να λύσει το παζλ για να δει τις ευχές που του έστειλε το σχολείο αποστολέας.

https://docs.google.com/presentation/d/1s0Loz29dBmGFtmEEDhzKb3lFRoowGp4ou1X6DiIVEW8/present?token=AC4w5VgSuzDtAUGuVzoB6DoCAz8-QO-1mg%3A1614148690128&includes_info_params=1&eisi=COTpqLr0ge8CFRzLOgcduhYDQw&slide=id.p

Όμως δε σταματήσαμε εκεί… Η Yolanda Garcia, του San Julian Ισπανίας, είχε μια ιδέα. Να λύσουμε το λαβύρινθο διαδικτυακά σε μία τηλεδιάσκεψη… Στίψαμε το μυαλό μας πως να το κάνουμε και τα καταφέραμε.

και με τον ίδιο τρόπο λύσαμε και το λαβύρινθο που η Yolanda ετοίμασε για το κάθε σχολείο.

Είναι εξαιρετικό να συνεργάζεσαι με υπέροχους συνεργάτες! και ακόμη περισσότερο συναισθηματικό όταν γονείς και παιδιά συνεργάζονται τόσο απόλυτα!

Πόσο ευλογημένοι είμαστε, έχοντας όλους εσάς!