Αγιασμός 2021-2022

unnamed

Ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-22 θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου.

Κατά την προσέλευση παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασπορά του covid19 (μέτρα, αποστάσεις).

Οι μαθητές οφείλουν να έχουν κάνει 24 ώρες πριν την προσέλευση τους self test και να έχουν μαζί τους την δήλωση αρνητικού τεστ.

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων για θέματα λειτουργίας του νηπιαγωγείου, η συγκέντρωση θα γίνει στον αύλειο χώρο, μετά το τέλος της συγκέντρωσης γονέων τα παιδιά θα αποχωρήσουν με την συνοδεία των γονέων τους.

Ειδικότερα οι μαθητές/τριες θα προμηθευτούν από Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ, από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι:

Το self test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Παρασκευή ως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα για την πρώτη εβδομάδα, το τεστ θα πραγματοποιηθεί ως 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο την Δευτέρα 13/9. Η διενέγεια self test είναι υποχρεωτική για τους μαθητές /τριες. Δεν χρειάζεται η διενέργεια self test στους μαθητές/τριες που θα προσκομίσουν βεβαίωση νόσησης covid19 τελευταίου εξαμήνου.