ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ…

Περιμένοντας να ξανασυναντηθούμε και να αγκαλιαστούμε.. ας συνεχίσουμε το Πολιτιστικό μας πρόγραμμα, που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς μας » Μαραθώνιος Ανάγνωσης..». Θα σας προτείνω κάποια βιβλία, θα τα ξεφυλλίσουμε μαζί, αλλά από το σπίτι μας και με τη βοήθεια του Μικρού Αναγνώστη, από το Εθνικό Κέντρου Βιβλίου. Το πρώτο μας βιβλίο..

Όταν η πασχαλίτσα συνάντησε ελέφαντα του Χ. Μπουλώτη.

Όταν η πασχαλίτσα ψάχνει να βρει μια μαύρη βούλα που ξεκόλλησε από το κόκκινο παλτό της…. όλα μπορούν να συμβούν!!!

Πατήστε εδώ.. να το ακούσετε, να το ξεφυλλίσετε και για πρώτη φορά μια εύκολη εργασία για εσάς τους μικρούς καλλιτέχνες.. θα ήθελα να ζωγραφίσετε την πιο ωραία εικόνα του παραμυθιού! και μην ξεχνάτε.. φυλάξτε την για να μας τη δώσετε όταν συναντηθούμε!

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μετάβαση στο Δημοτικό Σχολείο» η κ. Νίνα μας ετοίμασε ένα κυνήγι θησαυρού… μανούλες κρύψτε χάρτινα αβγουλάκια στα μέρη που σας περιγράφει και διαβάστε μετά το παραμύθι που μας ετοίμασε η κ. Νίνα για να βρούμε τα κρυμμένα αβγουλάκια του πασχαλινού κούνελου.Λήψη αρχείου

Μην ξεχάσετε να μας στείλετε φωτογραφίες…

Καλή διασκέδαση!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση