Θέλετε να απασχοληθείτε εξαιτίας του κορωνοΐου; 5

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Σήμερα θα ήταν η γιορτή μας και αύριο θα κάναμε παρέλαση… κι εμείς δε μιλήσαμε καν για αυτή τη γιορτή που θα γιορτάζαμε….

Τέλος πάντων, θα σας πω σε λίγο για αυτό….

Τώρα, ώρα να γυμναστούμε….

Γίνατε όλοι δυνατοί σαν τα ζωάκια; Μπράβο σας… ένα όμορφο πρωινό ξεκινάει με δυνατό κορμί και καθαρό μυαλό….

Σήμερα είναι ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020. Εχθές τί μέρα ήταν; Αύριο τί μέρα θα είναι; Μπράβο σας…..

Εχθές ο Μάρτης ήταν όλη μέρα με την άσχημη γυναίκα του και έκλαιγε…. Σήμερα με ποια γυναίκα είναι;

Πωπω!!! Ελπίζω γρήγορα να βρει την όμορφη γυναίκα του, γιατί θέλουμε απεγνωσμένα πίσω τον ήλιο…

Εσείς πώς αισθάνεστε σήμερα;

Εντάξει… ώρα για διάλειμμα και πρωινό… Πλένουμε χέρια, βγάζουμε κουβερτούλα και μαξιλαράκι έξω, αν ο καιρός το επιτρέπει και σας περιμένω μόλις τελειώσετε το πρωινό σας…

Δε σας είπα ότι γιορτάζει η Ελλάδα; Ναι! Γιορτάζει την Ελευθερία της από τους Τούρκους. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρει την ελευθερία της…. ούτε 100, ούτε 200, ούτε 300… αλλά 400 χρόνια…. Βρήκα λοιπόν ένα παραμύθι πολύ όμορφο που περιγράφει τί συνέβη εκείνα τα χρόνια… Λέγεται τα ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.

Τώρα σας έφτιαξα ένα παιχνιδάκι με έναν τσολιά….

και ένα ακόμη για να μετρήσουμε τσολιάδες…..

Και αφού είδατε έναν τσολιά και μάθατε το ρουχισμό του, μπορείτε να ζωγραφίσετε έναν τσολιά ή μία ελληνοπούλα και να τον στείλετε στις γνωστές διευθύνσεις, messenger, facebook, Instagram,mail κοκ.. ;

Μην ξεχάσετε να βγάλετε την ελληνική σημαία….

Όσο παιανίζει η σημαία και ακούγεται ο εθνικός ύμνος είμαστε όλοι καλά!

Καλή απασχόληση και μια ηλιαχτίδα ελπίδας βλέπω να βγαίνει από την άκρη του σκοταδιού… Νομίζω ότι γρήγορα θα τα ξαναπούμε!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση