Ημέρα γονιού- μαμά Βάλια και μαμά Λίνα

Καταγραφή

Σήμερα Πέμπτη, ημέρα γονιού είχαμε 2 επισκέψεις, μία μαμά σε κάθε τμήμα. Στο τμήμα 1, μας επισκέφτηκε η μαμά Βάλια, μαμά του Γιώργου, μια υπέροχη κυρία, με ένα γλυκό χαμόγελο και μια όμορφη αύρα. Στο τμήμα 2, η μαμά Λίνα, μαμά του Θανάση, μια ήρεμη κυρία, με μία απίστευτη γαλήνη στο πρόσωπο. Συνεπείς και οι 2, έφτασαν στις 9 το πρωί στο σχολείο μας. Χαιρέτησαν με τον παραδοσιακό τρόπο του νηπιαγωγείου μας

και μπήκαν η κάθεμια στην τάξη της….

Η μαμά Βάλια είχε ετοιμάσει στον υπολογιστή μία μικρή παρουσίαση με τις φωτογραφίες του παιδιού της, και έφερε μαζί της τα προσκλητήρια της βάπτισής του και τα πρώτα του παπουτσάκια και το αγαπημένο βιβλίο του Γιώργου.

Μας ετοίμασε κι ένα μικρό παιχνιδάκι για τα παιδικά δικαιώματα….

Στο τέλος μας αποχαιρέτησε με υπέροχα γλυκάκια…

Η μαμά Λίνα μας, πιο παραδοσιακή, μας έφερε πολλά άλμπουμ φωτογραφιών του Θανάση  και μας τα παρουσιάσαν μαζί….

Στη συνέχεια, επειδή ο Θανάσης αγαπάει πολύ τα μουσικά όργανα, της ζητήσαμε να παίξει μαζί μας, ένα παιχνίδι γνωριμίας με τα μουσικά όργανα. Το λέμε “Γύρω- γύρω, πως μ’αρέσει”. Αφήσαμε μουσικά όργανα στο πάτωμα και γυρνούσαμε γύρω- γύρω. Όταν σταματούσε το τραγούδι μας, έπρεπε να πάρουμε από ένα μουσικό όργανο και να παίξουμε.

 

 

Καθώς ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα με την παρεούλα της μαμάς Λίνας, έπρεπε να την αποχαιρετήσουμε…της κάναμε μία σφιχτή ομαδική αγκαλιά,

και μας έκανε πολλά δωράκια… μία φωτογραφία, πολλές μουσικές και ένα σετ εστίες για την αυλή μας με μπάλα…

Πόσο σας ευχαριστούμε μαμά Βάλια και μαμά Λίνα για την υπέροχη επίσκεψή σας, για το δοτικό σας χαρακτήρα και την όρεξή σας να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί μας… Ήταν μία υπέροχη μέρα!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

To δώρο σας σε απόλυτη εφαρμογή!!!! ευχαριστούμε!