Ημέρα γονιού- μαμά Βάσω

Σήμερα Πέμπτη 14/11/2019, είναι ημέρα γονιού και δεχτήκαμε επίσκεψη της μαμάς Βάσως, μαμάς της Χριστίνας μας… Μια υπέροχη φυσικοθεραπεύτρια και μια απίστευτα χαμογελαστή μαμά πέρασαν το κατώφλι του σχολείου μας και ομόρφυναν τη μέρα μας.

Όπως συνηθίζουμε τον τελευταίο καιρό, της γνωρίσαμε τον πρωινό χαιρετισμό μας,

και της δείξαμε τις πρωινές μας ρουτίνες….

Κατόπιν, όπως της ζητήσαμε, έφερε σε ένα στικάκι και σε ένα άλμπουμ, φωτογραφίες της Χριστίνας μας και της οικογένειάς της, για να γνωρίσουμε καλύτερα το κοριτσάκι της.

Τόσο ήρεμη και γλυκιά, μας διηγήθηκε τα πολύ όμορφα χρόνια που έζησε με το κοριτσάκι της και μας έδειξε πολλές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, τα παιδιά ήθελαν να δείξουμε στη μαμά Βάσω το κουκλοθέατρο που παίζουμε τον τελευταίο καιρό, κι έτσι της παίξαμε την Ντενεκεδούπολη και την κάναμε…. ποιον άλλον; το Λαδένιο… τον καταπιεστικό ντενεκέ από λάδι, που θέλει να πάρει την εξουσία στην Ντενεκεδούπολη… και η μαμά, λες και ήταν έτοιμη να παίξει μαζί μας, υποδύθηκε απίθανα το ρόλο της…

Στο τέλος, μας χάρισε μία παγοκύστη για να προσέχουμε τα χτυπήματά μας και μας κέρασε υπέροχα γλυκά….

Μια ζεστή αγκαλιά

και πολλά γλυκά φιλάκια, γιατί περάσαμε υπέροχα μαζί σου, μαμά Βάσω. Ελπίζουμε να το ευχαριστήθηκες εξίσου…. σου αφήνουμε την πόρτα μας πάντα ανοιχτή και σου δηλώνουμε ότι σε αγαπάμε πολύ….

 

Αφήστε μια απάντηση