Ημέρα γονιού- μαμά Δήμητρα

Ημέρα γονιού

Σήμερα ημέρα Πέμπτη, έχει καθιερωθεί για αυτή τη σχολική χρονιά να είναι ημέρα γονιού. Έτσι και αυτή την Πέμπτη μας επισκέφτηκε η μαμά του Στάθη, η κ. Δήμητρα. Μία ήρεμη κυρία, με ένα υπέροχο χαμόγελο και μία μεγάλη αγκαλιά, που χωρούσε μέσα όλα τα παιδιά της τάξης.

Τη βάλαμε στην αρχή να μας χαιρετήσει με τον “τρόπο” μας και μετά γνώρισε τις ρουτίνες της τάξης μας.

Φέτος έχουμε αναθέσει στους γονείς να μας φέρνουν φωτογραφίες των παιδιών τους, ώστε να γνωρίσουμε τους φίλους μας καλύτερα και να έχουν μία όμορφη ιστορία να μας εξιστορήσουν.

Έτσι και η κ. Δήμητρα μας έφερε ένα υπέροχο άλμπουμ και ευχαριστηθήκαμε το Στάθη στο μεγάλωμά του.

Μετά μας διηγήθηκε μία από αυτές τις υπέροχες ιστορίες, που κάνουν υπερήφανο τον καθένα μας για τα καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώνουν και αισθανθήκαμε πολύ περήφανοι για το Στάθη μας.

Τέλος αποφασίσαμε να παίξουμε με την κ. Δήμητρα το Ρούνι, Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι με μουσικά όργανα. Χωρίστηκαν τα παιδιά σε 3 ομάδες, με διαφορετικά μουσικά όργανα και η κ. Δήμητρα ήταν ο Ρούνι, Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι. Τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι και ελπίζουμε να το απόλαυσε εξίσου και η κ. Δήμητρα.

Στο τέλος ο Ρούνι, Ρούνι έγινε υπέροχο γλυκό γουρούνι και χορέψαμε όλοι μαζί Φουρέιρα και Καραμέλα

Ήταν από αυτές τις υπέροχες μέρες που δε θέλαμε να τελειώσει με τίποτα. Κ. Δήμητρα σε ευχαριστούμε για τη μεγάλη αγκαλιά, τα υπέροχα γλυκά και την όμορφη ατμόσφαιρα που μας έφερες στην τάξη… Να ξέρεις ότι το σχολείο μας είναι πάντα ανοιχτό για σένα. Σε ευχαριστούμε πολύ, σε αγαπάμε πολύ….