Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο

Κάθε χρόνο, για να έχουν ομαλή μετάβαση τα παιδιά του Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο, συνηθίζουμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο.

Ύστερα από συνεννόηση με την κ. Βούλα, διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου και την κ. Μαρία, δασκάλα της Α’ Δημοτικού, ξεκινήσαμε με τα μεγάλα μας νήπια για το Δημοτικό Σχολείο. Τα μικρά μας έμειναν πίσω στο Νηπιαγωγείο με την κ. Φανή να χαρούν για λίγο το σχολείο.

Το ραντεβού μας ήταν στις 11,15 και άγγλοι στα ραντεβού μας, φτάσαμε στο σχολείο.

Εκεί μας υποδέχθηκε η κ. Βούλα και μας οδήγησε στην τάξη των παλιών μας συμμαθητών, που τώρα πάνε στην πρώτη.

Μας υποδέχθηκαν με μία μεγάλη αγκαλιά και ένα τεράστιο χαμόγελο. Η κ. Μαρία, αξιολάτρευτη, μας αγκάλιασε και μας άφησε να κάτσουμε δίπλα στους φίλους μας.

Μας έδειξε στον πίνακα μερικές λέξεις και μερικούς αριθμούς… παιχνιδάκι για μας… που παίζουμε στα δάχτυλα τα γράμματα και τους αριθμούς….

Τους αγκαλιάσαμε και φύγαμε ήσυχα, όπως φτάσαμε…

Σας ευχαριστούμε για την όμορφη αγκαλιά, νομίζω ότι απαλλαχτήκαμε από το φόβο και το άγχος του άγνωστου δημοτικού…

Τώρα ξέρουμε ότι ξέρουμε……

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση