Ήρθε πάλι η Πασχαλιά- Τα κάλαντα του Λαζάρου

Το Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας, σήμερα τελευταία μέρα λειτουργίας του σχολείου, πριν τις πασχαλινές διακοπές, αποφάσισε να εκκλησιαστεί και να πει τα κάλαντα του Λαζάρου στο χωριό.

Μια υπέροχη έκπληξη μας περίμενε στην είσοδο του σχολείου μας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Νεοχωρούδας, έφερε στα παιδιά και τις δασκάλες ένα όμορφο δωράκι. Τι υπέροχη έκπληξη! Ευχαριστούμε πολύ, η κ. Φανή, η κ. Γιώτα και η κ. Λίνα, και τα παιδιά για την υπέροχη κίνηση.

Όμορφα θα  ξεκινούσε η μέρα μας…..  Ειδοποιήσαμε λοιπόν τους γονείς ότι θα είμαστε στις 9,30 στην πλατεία του χωριού και εκδράμαμε στους εμπόρους του χωριού. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία.

Είπαμε πρώτα τα κάλαντα στον Πατέρα Στυλιανό και μας μίλησε με αυτά τα υπέροχα λόγια, που μόνο ένας καλός παππούλης ξέρει….

Μετά περάσαμε από το χώρο της Κοινότητας και είπαμε τα κάλαντα στην αγαπημένη μας Μαρία και τον ταχυδρόμο του χωριού.

Περάσαμε από την Πλατεία όπου μας περίμεναν οι γονείς μας.

Κατόπιν πήγαμε στο Δημοτικό Σχολείο της Νεοχωρούδας και είπαμε τα κάλαντα στα παιδιά του Δημοτικού. Το πλέον συγκινητικό ήταν ότι τα παιδιά της ΣΤ’ Δημοτικού άνοιξαν τον κουμπαρά τους και μας έδωσαν τα λεφτά τους…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…. μας συγκινήσατε…

Και τέλος περάσαμε από τα γειτονάκια μας, τον Παιδικό Σταθμό Νεοχωρούδας και είπαμε τα κάλαντα και στα γειτονάκια μας…

 

Ποιους να ευχαριστήσουμε πρώτα; Ευχαριστούμε την κ. Λιλή, τη γιαγιά Ευθυμία και την κ. Μαρία που μας συνόδευσαν σε όλη τη διαδρομή….

Ευχαριστούμε τους Εμπόρους του χωριού που μας δέχτηκαν με ζεστή αγκαλιά.

Ευχαριστούμε τον κ. Ζέγο, τον κ. Σαραμούρτση και τον κ. Δίγκαλη που μας άκουσαν και ήταν στο πλάι μας.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε εσάς τους υπέροχους γονείς, που ό,τι κι αν σκεφτούμε είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε… Το εκτιμάμε όσο τίποτα….