γιαγιά Μαρία- έθιμα Χριστουγέννων

Στο πρόγραμμα «Christmas is Coming» που τρέχουμε στο eTwinning, προτείναμε να παρουσιάσει κάθε χώρα τα έθιμα των Χριστουγέννων. Έτσι εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα μικρό βίντεο με τα έθιμα των Χριστουγέννων, έτσι όπως τα γιορτάζουμε εδώ στη Νεοχωρούδα. Και φυσικά, δεν μπορεί παρά να ζητήσουμε τη βοήθεια των πολύτιμων ανθρώπων που γνωρίζουν και κρατούν τα έθιμα μας. Ποιων άλλων; Μα των γιαγιάδων και των παππούδων μας… Έτσι καλέσαμε τη γιαγιά Μαρία, γιαγιά της Παυλίνας να μας μιλήσει για κάποιο έθιμο κι αυτή μας έφτιαξε κουραμπιέδες… Μοσχομυροδάτους,  μαλακούς και αφράτους…

Τους πλάσαμε….
τους ψήσαμε και τους αχνίσαμε…..και γεμίσαμε τις κοιλίτσες μας….

Αν κι εσείς θέλετε να ακολουθήσετε τα έθιμα του χωριού μας, δεν έχετε παρά να μας παρακολουθείτε….Ευχαριστούμε γιαγιά Μαρία, για την αμεσότητα και την προθυμία σου να μας βοηθήσεις σε ό,τι ζητήσουμε…. σε αγαπάμε πολύ….

ευχαριστούμε για το νόστιμο κέικ.. το απολαύσαμε…

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση