Ημέρα γονιού- μαμά Κατερίνα, μαμά Μαρία

Αυτή την Τετάρτη 28/11/2018 είχαμε δύο σούπερ μαμάδες στο σχολείο μας. Η μαμά Κατερίνα, μαμά της Ακυλίνας στην τάξη της κ. Φανής και η μαμά Μαρία, μαμά της Ευαγγελίας στην τάξη της κ. Λίνας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Και τις δύο τις υποβάλλαμε στο «μαρτύριο» του χαιρετισμού…. ήταν απίθανες…

Και ύστερα τις βάλαμε στην τάξη μας… να γνωρίσουν τις ρουτίνες μας, τους συμμαθητές μας, να δουν πως ξεκινάμε τη μέρα μας.

Η μαμά Κατερίνα, ως φιλόλογος, έφερε στα παιδιά ένα παιχνίδι. Τους αφηγήθηκε το μύθο της Αθηνάς και του Ποσειδώνα και τη μάχη τους για την πόλη της Αθήνας, δραματοποιήσαμε το μύθο και τους ετοίμασε ένα παιχνίδι ρόλων.

Η μαμά Μαρία, γλυκιά, καλοσυνάτη, ήρεμη, μας ετοίμασε cup cakes σοκολάτας…… Είχε τη συνταγή, τα υλικά και καθίσαμε όλοι μαζί. Άλλοι έριξαν τα υλικά, άλλοι τα χτύπησαν και όλοι ετοίμασαν το προσωπικό τους κεκάκι, με περισσή προσοχή… Αφήστε τα σοκολατάκια της… Τα φάγαμε όλα…


Αυτή η μέρα γονιού, γίνεται πάντα επιτυχημένη και τα παιδιά την απολαμβάνουν… Σας ευχαριστούμε υπέροχες μανούλες… σας αγαπάμε πολύ… κάθεμιά με την υπέροχη προσωπικότητά της και τον απίθανο χαρακτήρα της, κάνει τη μέρα μας πιο ενδιαφέρουσα, πιο γλυκιά και πάντα σας νιώθουμε λίγο πιο κοντά… Σας αγαπάμε πολύ…

Αφήστε μια απάντηση