Ημέρα γονιού

Κάθε χρόνο έχουμε αποφασίσει να διεξάγουμε τη Μέρα Γονιού. Μια μέρα που ένας γονιός έρχεται και γίνεται για λίγη ώρα ξανά μαθητής μαζί μας. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε το σχολείο μας στην ευρύτερη κοινωνία και να δει κάθε γονιός τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το σχολείο μας. Ποιες είναι οι ρουτίνες μας, τι σημαίνουν οι “γωνιές” και πως μαζευόμαστε στην “παρεούλα” με τη βοήθεια του “Γίγαντα”;

Έτσι πρώτη μας επίσκεψη (η μαμά της Ιάνθης ήρθε ως συνεργάτης του προγράμματός μας) ήταν η γιαγιά του Κωνσταντίνου Δ., κυρία Πόπη. Η μαμά του Κωνσταντίνου είναι νηπιαγωγός και δεν μπορεί να έρθει στο σχολείο μας, καθώς δουλεύει το ίδιο ωράριο. Έτσι έστειλε τη γιαγιά Πόπη. Μια υπέροχη γιαγιά, ήρεμη δύναμη, πανύψηλη, με υπέροχο πρόσωπο και γλυκό χαμόγελο.

Μας διάβασε ένα παραδοσιακό παραμύθι και έπαιξε μαζί μας παντομίμα. Χόρεψε μαζί μας και μας κέρασε σοκολατίτσες, γλυκά λογάκια και ζεστές αγκαλίτσες… Δεν μας είπε όχι σε τίποτα…..

Δεν ξέρετε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τέτοιες γιαγιούλες… είναι πράγματι οι άγγελοι που έστειλε ο Θεός στη γη να μας φυλάνε.

Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε όλα τα καλά…

 

2 σχόλια στο “Ημέρα γονιού

  1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πέρασα, πραγματικά, υπέροχα και εύχομαι το ίδιο κι εσείς. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά, που κάνετε με τα παιδιά μας. Να σας έχει ο Θεός γερή και δυνατή. Εύχομαι να μπορέσω, κάποια στιγμή, να σας επισκεφτώ και πάλι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.