Κ.Ε.Θ.Ι. “Γυναίκες και Πολιτική”

Το Κ.Ε.Θ.Ι.  είναι φορέας υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής», το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη των αιρετών και των υποψηφίων γυναικών, προκειμένου να διευρυνθεί η συμμετοχή τους σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και να ενισχυθεί η εκπροσώπησή τους στους πολιτικούς θεσμούς σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής», πρόκειται να υλοποιηθούν διήμερα επιμορφωτικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση και εμψύχωση των γυναικών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην πολιτική ή εμπλέκοντα ήδη, προκειμένου να διεκδικήσουν και να επιτύχουν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα περιλαμβάνει θεωρητικό και βιωματικό μέρος και θα διαρθρώνεται στις εξής θεματικές ενότητες: Φύλο – Κοινωνία – Πολιτική, Δομές Εξουσίας, Πολιτική Επικοινωνία και Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές.

Για να ενημερωθείτε για την διεξαγωγή των σεμιναρίων στη διοικητική περιφέρεια που ανήκετε και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα 

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής

Χωρίς σχόλια

  1. Κατοικώ στο Κιλκίς και παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σχετικά με το Φύλο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ως εκ τούτου θα επιθυμούσα να παρακολούθησω τα σχετικά σεμινάρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *