Εγγραφές στην Α΄ τάξη και το Νηπιαγωγείο για το σχ. έτος 2012-2013 στο Πρότυπο Πειραματικό

Σύμφωνα με την Φ.2/305/ 54193  /Γ1- 14-5-2012 εγκύκλιο του Υπ.  Παιδείας, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες για την εγγραφή  προνηπίων στο  2/θέσιο  Πρότυπο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Παν/μιου Πατρών (παιδιά γεννημένα το 2008), μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση κατά το χρονικό διάστημα από  21 ως 31  Μαΐου 2012.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες, που υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στην κλήρωση, βεβαιώνουν με υπεύθυνη δήλωση ότι είναι οι κηδεμόνες των υποψηφίων νηπίων και  δεν έχουν υποβάλει αίτηση σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Νηπιαγωγείο. Η κλήρωση για την εισαγωγή των προνηπίων στο Πρότυπο Πειραματικό Νηπιαγωγείο θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ τάξη του 2/θέσιου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Παν/μιου Πατρών (παιδιά γεννημένα το 2006), μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Πρότυπο  Πειραματικό Δημοτικό που επιθυμούν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Μπορούν να  υποβάλλουν αίτηση για ένα μόνο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο. Η  κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012.

Και οι δύο κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τελετών του Σχολείου, από τριμελή επιτροπή γονέων. Μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας

Περισσότερες πληροφορίες:  http://peiramatikopatras.weebly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *