Νηπιαγωγείο Καλυβίων Ν. Πέλλας

Χαράς τον κείνον που νογά με των παιδιών τη σκέψη!!!!!!!!!

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Μαΐ 202029

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ
Αγαπητοί γονείς,
Από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 επαναλειτουργούν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι τις 26/6/2020. Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι:
1. Έχουν παρθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και ασφαλείας για την υγιεινή όλων των χωρών ( απολύμανση του σχολείου)
2. Έχουμε προμηθευτεί όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια μιας χρήσης, αντισηπτικά χεριών, σαπούνια, χειροπετσέτες).
3. Διαρρυθμίσαμε τις αίθουσες σε 2 υποτμήματα για να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφάλειας μεταξύ των παιδιών. Το Ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
4. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται σταδιακά για την αποφυγή συγχρωτισμού , 2 μέτρο απόσταση από το κάθε παιδί. Ώρα προσέλευσης: 8:15’- 8:30 π.μ, ώρα αποχώρησης: 12:45- 13:00 .Απαγορεύεται η είσοδος γονέων και τρίτων προσώπων στους χώρους του νηπιαγωγείου.
5. Σε περίπτωση ασθενείας με οποιοδήποτε σύμπτωμα παραμένουμε στο σπίτι. Αν κάποιο παιδί αδιαθετήσει στο σχολείο ενημερώνουμε άμεσα το γονέα και αποχωρεί το συντομότερο δυνατόν.
6. Θα σας δοθεί μια σακουλίτσα με τα ατομικά αντικείμενα κάθε παιδιού -μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνη, κόλλα στικ, ψαλίδι (στο τέλος της χρονιάς θα επιστραφεί στο σχολείο).
Εσείς θα αποφασίσετε που θα τα αποθηκεύσετε για να τα μεταφέρετε καθημερινά στη τσάντα του παιδιού.
7. Έχει προγραμματιστεί ειδικό αφιέρωμα διδακτικού χρόνου στους κανόνες υγιεινής για τα χέρια, τα μάτια και τη μύτη , τη χρήση του αγκώνα για το βήχα και το φτέρνισμα.
Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας ενημερώσετε !! Ευχαριστούμε
Οι νηπιαγωγοί

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων