Νηπιαγωγείο Καλυβίων Ν. Πέλλας

Χαράς τον κείνον που νογά με των παιδιών τη σκέψη!!!!!!!!!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ 2020-2021

Μάι 202014

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ σχολ. έτους 2020-2021

Οι εγγραφές των νηπίων για το σχολ. έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 15 Μαΐου έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Εγγραφές μετά τις 30 Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.).

Για το σχολ. έτος 2020-2021 εγγράφονται μαθητές γεννημένοι το 2015 και το 2016.

ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ (γεννημένα το 2015)  ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΕΓΓΡΑΦOΝΤΑΙ ΩΣ ΝΗΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι γονείς/κηδεμόνες υποβάλλουν την Αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr)

https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

Στη συνέχεια, υποβάλλουν στο Νηπιαγωγείο :

α) την παραπάνω Αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά για το προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα ή και το τμήμα πρόωρης υποδοχής.

β) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας, (παρέχεται από το διαδίκτυο ή από το νηπιαγωγείο)σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο (Α.Δ.Υ.Μ.)

γ) το Βιβλιάριο Εμβολίων, του μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

δ) εάν επιθυμεί τη φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής, τα δικαιολογητικά είναι:

  1. βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο.
  2. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους.
  3. Μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως:

Ι) Πολύτεκνοι / τρίτεκνοι / μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις /ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης / φυλακισμένοι.

  1. II) Πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Νηπιαγωγείο Καλυβίων τηλ: 2381061946 , mail@nip-kalyv.pel.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων