Ενημέρωση για την Πρόσληψη Ψυχολόγου στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,5070727 psixologoi

 

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στο σχολείο μας υπηρετεί η Ψυχολόγος  κα Ανδριάνα Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο της Πράξης Υποστήριξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς λειτουργούς” για την αντιμετώπιση των συνεπειών του COVID-19.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις και η υποστήριξη του σχολείου στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων στην εκπαίδευση. Η Ψυχολόγος, κα Ανδριάνα Ασημακοπούλου είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί, ισχύει το απόρρητο.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 2671031190 για να κλείσετε μια συνάντηση. Ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν κάθε Δευτέρα κατά τις ώρες 9:00 με 12:45, κατόπιν συνεννόησης.

Η Διεύθυνση και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τη φοίτηση, την πρόοδο ή/και τη συμπεριφορά των παιδιών σας και μαθητών μας.

Περισσότερα για την πράξη ΕΣΠΑ «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» μπορείτε να δείτε εδώ ενώ για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των σχολικών Ψυχολόγων μπορείτε να ενημερωθείτε στα παρακάτω σχετικά ΦΕΚ:

ΦΕΚ 5155/5-11-2021

ΦΕΚ 3032/4-9-20217