Καλό καλοκαίρι!!!

Οι μαθητές του ολοήμερου τμήματος παρουσίασαν στους γονείς τους την μουσικοχορευτική παράσταση ” Η Αρπαγή της Περσεφόνης”   Την τελευταία ημέρα μαθήματος κάναμε πικ-νικ στην αυλή του σχολείου μας και παίξαμε πολλά παιχνίδια σε αυτήν. Τα παιδιά ετοίμασαν τους δικούς τους μοναδικούς φακέλους με πολλή αγάπη και πήραν ένα χειροποίητο αναμνηστικό για να θυμούνται την…Συνέχεια ανάγνωσης Καλό καλοκαίρι!!!

Μουσεία και… δεινόσαυροι!!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας μουσείων μιλήσαμε για τα μουσεία και τα είδη τους. Κάθε παιδί αποτύπωσε στο χαρτί την επίσκεψη στο μουσείο που αυτό επιθυμούσε. Διαβάσαμε το παραμύθι “Ο Λύκος Ζαχαρίας και το μυστήριο στο μουσείο” και ανακαλύψαμε μαζί του την μαγεία των μουσείων. Στον χώρο του σχολείου μας μας επισκέφτηκε μία μουσειοπαιδαγωγός από…Συνέχεια ανάγνωσης Μουσεία και… δεινόσαυροι!!

Εργαστήριο δεξιοτήτων “Η πόλη μας αλλιώς”

Δημιουργώ και καινοτομώ : STEM – Εκπαιδευτική ρομποτική Η ενότητα αυτή και η αντίστοιχη θεματική συνδέεται με την οδική ασφάλεια και την ανακύκλωση καθώς και με την πράσινη ενέργεια, θέματα με τα οποία ασχοληθήκαμε τους προηγούμενους μήνες. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με την Bee-Βot την “έξυπνη μέλισσα”, που είναι ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ δαπέδου, ειδικά…Συνέχεια ανάγνωσης Εργαστήριο δεξιοτήτων “Η πόλη μας αλλιώς”

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση