Ασύγχρονες δράσεις με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

-4-638 (1)

Με αφορμή την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, σας προτείνουμε παρακάτω ενδιαφέρουσες δράσεις, με τις οποίες οι μικροί μας μαθητές μπορούν να εμπλακούν και να ασχοληθούν δημιουργικά.

1. Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να ακούσετε το παραμύθι: Παραμύθι: «Θα σ’ αγαπώ ότι κι αν γίνει» (Συγγραφέας: Gliori Debi Εκδόσεις: Πατάκη) https://www.youtube.com/watch?v=9SIy-OJ-vfw&feature=youtu.be

2. Ακολουθούν δραστηριότητες από το ιστολόγιο της Τάνιας Μάνεσης. Πρόκειται για διαδικτυακές ασκήσεις που στοχεύουν στην επεξεργασία, την εμπέδωση και τη σε βάθος κατανόηση του παραμυθιού.

https://learningapps.org/view11657224?fbclid=IwAR3SWXECFrhX3UwmeV-csVBLikqVj2sbGrh5gNraJjoSQYdsAT0hfoLNZMo

3. Αφού οι μαθητές ακούσουν το παραμύθι, παροτρύνετέ τους να ζωγραφίσουν ότι τους άρεσε περισσότερο και στη συνέχεια ανεβάστε τη ζωγραφιά τους στο παρακάτω padlet-ψηφιακό πίνακα ανακοινώσεων. Επισυνάπτουμε ξανά τις οδηγίες που σας έχουμε αποστείλει σε σχετικό βίντεο σε προηγούμενη δράση μας.

Βίντεο με οδηγίες ανάρτησης υλικού στο padlet https://www.youtube.com/watch?v=4_qk2CNOwcc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2Kw5BOI2ISJoS6SaPUfypBF56jKV_OofPFaYllOy5Yp0cwqsEvvg_4Viw

Padlet- Ψηφιακός πίνακας: Πατάτε πάνω στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να ανεβάσετε τη ζωγραφιά του παιδιού.

Μετάβαση στο padlet.com

Σε περίπτωση που δυσκολευτείτε, παρακαλούμε να μας προωθήσετε τις ζωγραφιές τους για να τις ανεβάσουμε εμείς.

Με εκτίμηση,

Μαριολένη-Αίμη

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.