Συνεργατική δράση Νηπιαγωγείων Αγίας Θέκλης, Φαρακλάτων & Σάμης για την 2η Απριλίου Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, όσο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Συνεργατική δράση Νηπιαγωγείων Αγίας Θέκλης, Φαρακλατων & Σάμης για την 2η Απριλίου Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, όσο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

2 Απριλίου Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Σε συνέχεια των συνεργατικών δράσεων των Νηπιαγωγείων Αγίας Θέκλης, Φαρακλατων & Σάμης, σας παρουσιάζουμε τη συνεργατική μας δράση με αφορμή την 2η Απριλίου Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και να σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε σε αυτήν.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει η πρόσκληση για τη δράση μας.:

https://www.youtube.com/watch?v=BhpuQKAjrG0&fbclid=IwAR3rJFhqX1by1nmb4nH_SFM9mly9qffQMaLg2D24DwyLJHtbhjnOsQ-K-kc

Οι εκπαιδευτικοί των νηπιαγωγείων Φαρακλάτων, Αγίας Θέκλης και Σάμης, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση μας, προσκαλώντας όλα τα παιδιά να ταξιδέψουν αγκαλιά με ένα βιβλίο! Για τις ανάγκες της δράσης δημιουργήσαμε μία ψηφιακή βιβλιοθήκη, η οποία περιλαμβάνει παραμύθια που μπορούν είτε να διαβαστούν, είτε να ακουστούν. Όσα παιδιά δε διαθέτουν βιβλία στο σπίτι δύνανται να αξιοποιήσουν την ψηφιακή βιβλιοθήκη με τίτλο «Τι και αν είμαστε μακριά, βιβλία αγαπημένα μας κρατάνε συντροφιά» που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μετάβαση στο padlet.com

Στη συνέχεια, καλούμε όσα παιδιά επιθυμούν, με τη βοήθεια ενός ενήλικα, να ανεβάσουν τις ζωγραφιές τους στον παρακάτω ψηφιακό πίνακα, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας αποστείλαμε σε σχετικό βίντεο σε προηγούμενη δράση μας.

Μετάβαση στο padlet.com

Σε περίπτωση που δυσκολευτείτε, παρακαλούμε να μας προωθήσετε τις ζωγραφιές τους για να τις ανεβάσουμε εμείς. Η χρήση του ψηφιακού πίνακα αξιοποιείται προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια κάποια μορφή αλληλεπίδρασης, δεδομένων των συνθηκών.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε!

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ασφαλείς και ταξιδεύουμε με μια βιβλιόραση!

Επιμέλεια : Οι Νηπιαγωγοί των Νηπιαγωγείων Αγίας Θέκλης, Φαρακλάτων και Σάμης.

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.