ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

29 Φεβρουάριος 2024  Με ετικέτα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024

ΚΥΠΡΟΣ -ΕΛΛΑΔΑ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

29 Φεβρουάριος 2024  Με ετικέτα

https://docs.google.com/presentation/d/13VRgOXmK1lrGqCTC5N1Iz2rcWb0hMLAN4pyRM2v7xcE/edit?usp=sharing Στα πλαίσια του Προγράμματος Κύπρος-Ελλάδα-ομογένεια, που δουλέψαμε σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Χειμάρρου, με την μέθοδο projeckt , το οποίο και θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα δράσεις, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των Νηπίων. Ένα μέρος της δουλειάς μας, μπορείτε να το δείτε πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο………..

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

28 Φεβρουάριος 2024

Τα Νηπιαγωγεία Στρυμονικού, Χειμάρρου και Προβατά , συνδιοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση προς τους γονείς και Κηδεμόνες των Νηπίων. Στην ημερίδα συμμετείχαν και ανέπτυξαν θέματα που αφορούν τα παιδιά  οι: 1- Ο Κ. Μητουσούδης Κωνσταντίνος , Διατροφολόγος, με επαγγελματική στέγη στην πλατεία εμπορείου στις Σέρρες  ( Διατροφή και παιδική υγεία και ανάπτυξη) 2- η Κ  Καραγκιόζη Φανή, […]

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

22 Φεβρουάριος 2024

  Τα Νηπιαγωγεία Στρυμονικού , Προβατά και Χειμάρρου  συνδιοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης Γονέων και κηδεμόνων( και όχι μόνο ) για θέματα Διατροφής, Ορίων συμπεριφοράς και πρώτων βοηθειών. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν οι κ.κ  Μητουσούδης Κωνσταντίνος ( Διατροφολόγος)  με θέμα:” Παιδική διατροφή και Υγεία”  η κ. Καραγκιόζη Φανή ( Παιδοψυχολόγος του Κέντρου ΟΑΣΙΣ Σερρών)  με θέμα: ” […]

Ο Αριθμός 3 & 13

11 Φεβρουάριος 2024

Στα πλαίσια της διαφοροποιημένης διδασκαλίας  προσπαθήσαμε να μάθουμε το αριθμό 3 για  προνήπια……  και 13 για τα Νήπια καθώς και την έννοια της ποσότητας αυτής……..

Πυραμίδα Άσκησης

11 Φεβρουάριος 2024

Συζητήσαμε για την αξία της άσκησης στην ζωή μας. φτιάξαμε την πυραμίδα της υγείας και συμπληρώσαμε την πλευρά της δράσης-άσκησης. τα παιδιά επιχειρηματολογήσανε για το ύψος τοποθέτησης  της κάθε εικόνας………..

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση