HOLLOWEEN

5 Νοέμβριος 2023

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Holloween  που γίνονται σε άλλες χώρες, ασχοληθήκαμε, μιλήσαμε γι αυτές της εκδηλώσεις, είδαμε βίντεο με μάσκες, παρελάσεις, μάθαμε τραγούδι και τέλος κατασκευάσαμε μία Μάγισσα με τα ανάλογα χρώματα και  στολίσαμε το δωμάτιό μας……

ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

5 Νοέμβριος 2023

Στα πλαίσια των βιωματικών δράσεων του ‘Εργαστηρίου Δεξιοτήτων” προστασίας του περιβάλλοντος, που δουλεύουμε διαχρονικά όλη την σχολική χρονιά και του σχεδίου δράσεως μας, συνεργασία σχολείου – οικογένειας, κατασκευάσαμε ένα κουμπαρά από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο Κουμπαράς αυτός, θα χρησιμοποιηθεί για την αποταμίευση χρημάτων , όλη την χρονιά με στοχο να χρησιμοποιηθούν στην τελευταία εκπαιδευτική επίσκεψη, λόγου […]

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

5 Νοέμβριος 2023

  Στα Πλαίσια εργασιών για το φθινόπωρο, ασχοληθήκαμε και με τα χρώματα και ειδικά με την μίξη χρωμάτων. μπερδέψαμε χρώματα , συζητήσαμε για την ποσότητα αυτών, υποθέσαμε το αποτέλεσμα………….

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

5 Νοέμβριος 2023

  Στα πλαίσια της θεματικής” Αποταμίευση” δουλέψαμε   διαφοροποιημένα όπως και όσο μπορεί ο καθένας μας , ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται και την ηλικία του. Συζητήσαμε καινούργιες έννοιες λέξεις, υλικά-αντικείμενα που έχουν σχέση με τη αποταμίευση, μετρήσαμε. τοποθετήσαμε, ζωγραφήσαμε.

Πρoστατευμένο: ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥ

5 Νοέμβριος 2023

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 Νοέμβριος 2023

Η Προσκλήσεις της   28 ης Οκτωβρίου. Τυπώσαμε, ζωγραφίσαμε, γράψαμε, αντιγράψαμε καθένας με τις δικές του δυνάμεις, τονίσαμε τις λέξεις κλειδιά της σημαντικής αυτής επαιτεί ου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση