ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΦΟΝΤΟ

28 Οκτώβριος 2022

 Λεξεις  της επαιτείου στην αγγλική γλώσσα και μια εικαστική παρέμβαση  των παιδιών για την ειρήνη.

Εργασίες 28ης Οκτωβρίου

28 Οκτώβριος 2022

 Οι Εργασίες της  επαιτείου του ΟΧΙ…..

Προσκλήσεις 28ης

28 Οκτώβριος 2022

 Χωριστήκαμε σε δυο ηλικιακές ομάδες, φτιάξαμε τις προσκλήσεις μας και γράψαμε τις λέξεις που μάθαμε, ψάχνοντας και συνεγράφοντας …………

ΟΜΑΔΙΚΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ

28 Οκτώβριος 2022

 Μετρήσαμε, κόψαμε, πειραματιστήκαμε, σχηματίσαμε λέξεις , παίξαμε με τα γράμματα, στήσαμε τα σκηνικά για την γιορτή μας……..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

21 Οκτώβριος 2022

 Βρέθηκαν αρκετά χαρτιά στην τάξη μας-τι έγγραφαν;  για μια θεατρική παράσταση, αλλά δεν ήταν δικά μας με μια δεύτερη ματιά….. πως θα φτάσουν στους δικαιούχους; όπως στο ταχυδρομείο. Κατασκευάζει  φακέλους μια ομάδα , ΄άλλη τα μοιράζει και ο καθένας ατομικά γράφει τον παραλήπτη του, με την βοήθεια των νηπιαγωγών του……..

ΟΙκογένεια

21 Οκτώβριος 2022

Καινούργιες έννοιες τις οικογένειας στην αγγλική γλώσσα. Κατασκευή χειροτεχνίας, με την σχετική ανατροφοδότηση στα χρώματα………..

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ= ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ / ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

21 Οκτώβριος 2022

 Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης (Γνωρίζοντας τον εαυτό μου , συνυπάρχω με τους γύρω μου) και της εθνικής  γιορτής μας, συζητήσαμε και αποφασίσαμε  να φτιάξουμε μια μεγάλη ομαδική δουλειά που θα περιλαμβάνει . ότι συζητήσαμε   σχετικά με την μεγάλη μας εθνική γιορτή.. προσπαθώντας να εμπεδώσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις καινούργιες έννοιες που συναντήσαμε

Προετοιμασία γιορτής 28ης Οκτωβρίου

21 Οκτώβριος 2022

 Δουλέψαμε με τα παιδιά την κατασκευή  φιγούρων και γραμμάτων  που έχουν σχέση με την 28ης Οκτωβρίου. και την τοποθέτησή τους στα σκηνικά της γιορτή μας.

Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα

15 Οκτώβριος 2022

 Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού αγώνα. Συζητήσαμε, είδαμε φωτογραφίες των ηρώων του μακεδονικού αγώνα, μιλήσαμε για τον Παύλο Μελά, την Μακεδονία, την Ελλάδα, τα εμπλεκόμενα κράτη σε αυτό τον αγώνα….

Ημέρα των Ζώων

15 Οκτώβριος 2022

   Παγκόσμια ημέρα των ζώων και τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τα αγαπημένα τους 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση