Ανθρωπογεωγραφία

18 Φεβρουάριος 2022  Με ετικέτα

 Από το παραμύθι “το Μαγικό μολύβι της Μαλάλα” σχεδιάζουμε ένα σχολείο στον πλανήτη μας, που δεν θα έχει περιορισμούς σε κανένα άνθρωπο ανεξαρτήτως καταγωγής, χρώματος και ικανοτήτων…..και ένα σχολείο με πρόβλημα κινητικότητας.

Ομαδικά παιχνίδια

12 Φεβρουάριος 2022

Υπαπαντή της Θεοτόκου

12 Φεβρουάριος 2022  Με ετικέτα

Συγκέντρωση–Εαυτός

12 Φεβρουάριος 2022

  Συγκεντρωνόμαστε στον καθρέφτη, παρατηρούμε τον εαυτός μας και την εικόνα που σχηματίζουμε την αποτυπώνουμε στο χαρτί για  επεξεργασία και συζήτηση !!!!!!

Στηρίξου επάνω μου………….

5 Φεβρουάριος 2022  Με ετικέτα

Στηρίξου επάνω μου να σε οδηγήσω……..  μου είσαι απαραίτητος…χρειάζομαι την βοήθειά σου ….. μόνος μου δεν μπορώ να τα καταφέρω…….. σχεδιάζω και την διαδρομή πατώντας πάνω σε γνωστά μοτίβα, τρίγωνα ……… όλοι μαζί , δυναμώνουμε πολύ !!!!!!!!!

4η Δραστηριότητα

5 Φεβρουάριος 2022  Με ετικέτα

 Ανατροφοδότηση στα πλαίσια του Εργαστηρίου ‘Ανθρώπινα δικαιώματα ” σκεφτόμαστε, ανακαλύπτουμε τις Λέξεις, συζητάμε την σημασία τους………… ….

Ο Εαυτός μου……..

5 Φεβρουάριος 2022

  Συνεχίζουμε την Παρουσίαση του εαυτού μας, αυτή τη φορά τα γράφουμε για να τα θυμόμαστε…….

Το Γράμμα Φ,φ

5 Φεβρουάριος 2022

 Το γράμμα Φ, φ. Βρήκαμε λέξεις με αυτό το γράμμα, προσπαθήσαμε να γράψουμε και το κεφαλαίο και το πεζό . όπως μπορεί ο καθένας…  Υπάρχουν μια σειρά δράσης για το συγκεκριμένο γράμμα που αφορούν και το γραπτό και τον προφορικό λόγο…..

Φεβρουάριος

5 Φεβρουάριος 2022

Ωρα να δουλέψουμε χωρίς καμιά οδηγία, με πυξίδα την μνήμη μας και οδηγό τον Φεβρουάριο σαν μήνα της αποκριάς……..

Υπαπαντή…..

5 Φεβρουάριος 2022

    2 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή ημέρα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που εορτάζεται η “προσφορά” του Ιησού στο Ναό από την μητέρα Του Μαρία και τον θετό Του πατέρα Ιωσήφ, σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή Του. Ήταν μια παράδοση για τα πρωτότοκα αγόρια που την τήρησαν οι κηδεμόνες του Ιησού ως πιστοί Εβραίοι. Κατ’ αναλογίαν σήμερα […]

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση