Έκθεση εσωτερικής αξιολόγησης 2020-2021

31 Οκτώβριος 2021

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης 2020-2021

3η Δραστηριότητα / Κατασκευή της Γης με τουβλάκια, πλαστελίνη .

29 Οκτώβριος 2021

 Κατασκευάσαμε την κυκλική Γη μας με τουβλάκια, πλαστελίνη. Γράψαμε το Ονομά της με τα παραπάνω υλικά .Την αναπαραστήσαμε στο καβαλέτο ομαδικά, όπως την φανταζόμαστε και σε συνεργασία μικρής ομάδας. Ονομάσαμε το εσωτερικό αυτής και την συναρμολογήσαμε με τα ίδια χρώματα, όπως στην προηγούμενη δράση μας .φανταστήκαμε και περιγράψαμε τι μπορεί να υπάρχει βαθιά μέσα της. […]

παρέλαση

29 Οκτώβριος 2021

Παρέλαση μόνο της Σημαίας του Σχολείου με τους παραστάτες ,κατάθεση στεφάνου και καταπληκτική απαγγελία ποιήματος από την μαθήτρια του Νηπιαγωγείου, Δεμερτζή Αγγελική. Ακόμα καταπληκτικές πρόβες στον αύλειο χώρο του σχολείου με την συμμετοχή περισσότερων Νηπίων και πολύ χαρά και ενθουσιασμό.

Δώρα καλωσορίσματος

29 Οκτώβριος 2021

φτιάξαμε δωράκια καλωσορίσματος με γραφική ύλη και διάφορες παιδικές λιχουδιές και αυτοκόλλητα για τις εργασίες που θα κάνουν στο σπίτι τους.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

28 Οκτώβριος 2021

2. Εσωτερικός Κανονισμός Στρυμονικό

28η Οκτωβρίου / Αγιος Δημήτριος–Γιορτή –Εργασίες

28 Οκτώβριος 2021

    Αν και αποδεκατισμένοι από μια ίωση που ταλαιπωρεί τους μικρούς φίλους μας, Διοργανώσαμε μια μικρή γιορτή – Συζητήσαμε/ γράψαμε /σκηνοθετήσαμε / Συναρμολογήσαμε /Μετρήσαμε / Κατασκευάσαμε / Δραματοποιήσαμε / Ανακαλύψαμε και το κυριότερο, όλες οι  παραπάνω δράσεις έγιναν με πολύ κέφι και διάθεση και μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ένα μέρος αυτών.

Γιορτή 28η Οκτωβρίου

28 Οκτώβριος 2021

Κατασκευή κάρτας /Ενημέρωσης

23 Οκτώβριος 2021

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ /Δεύτερη Δραστηριότητα

23 Οκτώβριος 2021

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: Συνεχίσαμε την ενασχόλησή μας με την Γη ,το Εσωτερικό αυτής, την ονομασία των στρωμάτων την συμπεριφορά αυτών και το τι συμβαίνει πάνω σε αυτή.Φτιάξαμε Ομαδική και ατομικές εργασίες σε τρία στάδια, χρησιμοποιώντας όσα έχουμε μάθει από την αρχή,πάντα σε μικτές ομάδες(νήπια- προ νήπια)

Η Σημαία μας

23 Οκτώβριος 2021

Σημαία:  Μαθηματικά –ρίγες μπλε και άσπρες–Εννιά—Βρίσκουμε τον αριθμό και εξηγούμε τι σημαίνει η κάθε λωρίδα. Παιχνίδι μνήμης/ φτιάχνουμε το παζλ της σημαίας. Σύγκριση με άλλες χώρες. Συζητούμε για τα χρώματα.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση