1st online meeting

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ | Κατηγορία Γενικά | , στις 29-09-2023

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση με τους εταίρους μας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Ε twinning “up and down the twin stairs” ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28/9/2023 με επιτυχία!!!

MEETING

“UP AND DOWN THE TWINSTAIRS”

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ | Κατηγορία Γενικά | , στις 19-09-2023

Το έργο  “UP AND DOWN THE TWINSTAIRS” είναι ένα νέο εγχείρημα του Νηπ/γείου Στράτου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος E-twinning με στόχο να υποστηρίξει εκπαιδευτικούς και μαθητές στο να ανακαλύψουν νέες και καινοτόμες στρατηγικές για την ενίσχυση της μάθησης και της συμμετοχής στην εκπαίδευση χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.  Μπορείτε να δείτε ένα promo video του έργου μας που περιλαμβάνει και τις συμμετοχές όλων των συνεργαζόμενων σχολείων ανά την Ευρώπη (32 σχολεία συνολικά μέχρι στιγμής).

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ | Κατηγορία Γενικά | , στις 07-09-2023

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24 σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη τελετή Αγιασμού, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8:15 π.μ. στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Στράτου.

θα ακολουθήσει ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα σηματοδοτήσει την επιθυμητή συνεργασία σχολείου – οικογένειας για ολόκληρο το σχολικό έτος.

Εκ μέρους της Προϊσταμένης και του εκπαιδευτικού προσωπικού με τις  ευχές μας για ένα δημιουργικό σχολικό έτος.

Καταγραφή

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση