Πεζός σαν περπατώ, ασφαλής κυκλοφορώ!

Αποκτώ παιδεία – Αλλάζω νοοτροπία!

Μια σπουδαία δράση για τη οδική ασφάλεια σε 28 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με την πρωτοβουλία της Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και τη συνέργεια του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας.

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Σκλήθρου δημιούργησαν ένα διαφημιστικό ενημερωτικό βίντεο για το οποίο βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές!

Το σύνολο των Δράσεων Οδικής Ασφάλειας παρουσιάστηκαν την Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023, με κεντρική εκδήλωση προβολής και έκθεσης έργων και δρώμενων σε Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης δόθηκαν έπαινοι σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και κληρώθηκαν 12 ποδήλατα στους μαθητές που συμμετείχαν.

Στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας “Πεζός σαν περπατώ, ασφαλής κυκλοφορώ” πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπου της τροχαίας στον σχολικό χώρο την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023. Ο κ. Γιώβης μίλησε στους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού για την αξία και τη σημαντικότητα της οδικής συμπεριφοράς και ευρύτερα για την κυκλοφοριακή αγωγή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ 3 κυκλοφοριακή 3 1 rotated 1 κυκλοφοριακή 6 1 rotated 1 κυκλοφοριακή 5 1 rotated 1