Λειτουργία Πίνακα Ανακοινώσεων των γονέων του Νηπιαγωγείου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και ο ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων (Padlet) των γονέων. Στον πίνακα αυτόν τα θέματα τα επιλέγετε εσείς. Μπορείτε να κοινοποιείτε ό,τι θεωρείτε σημαντικό να γνωρίζουν οι υπόλοιποι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά. Μόνο οι γονείς κάνουν αναρτήσεις σε αυτόν τον πίνακα! Ο κωδικός πρόσβασης σας έχει δοθεί από το σχολείο.           Πίνακας Ανακοινώσεων των γονέων του Νηπιαγωγείου Σκλήθρου (padlet.com)

Με αυτόν τον τρόπο, οι αναρτήσεις σας θα είναι ορατές σε όλους μας καθ΄ όλη τη σχολική χρονιά! Καλή μας αρχή!

οθόνης 2022 12 16 171416

Έναρξη λειτουργίας Padlet (ψηφιακού πίνακα ανακοινώσεων) του νηπιαγωγείου

Αγαπητοί, γονείς!

Σήμερα εγκαινιάζουμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ νηπιαγωγείου και οικογένειας. Στον πίνακα padlet (πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο) θα αναρτάται κάθε μέρα ένα στιγμιότυπο από τις δραστηριότητες του νηπιαγωγείου. Καλείσθε να σχολιάσετε και να επιβραβεύσετε τις δράσεις των παιδιών σας. Εμείς θα διαβάζουμε τα σχόλιά σας την επόμενη μέρα στη γωνιά της παρεούλας. Σήμερα θα βρείτε την πρώτη ανάρτηση. Ο κωδικός πρόσβασης σας έχει δοθεί από το σχολείο.

(Υ.Γ.: μπορείτε να σχολιάσετε και οι γονείς των μαθητών που απουσιάζουν, εκ μέρους των παιδιών, αφού πρώτα δείξετε στα παιδιά που έμειναν στο σπίτι κάτι από αυτά που κάναμε σήμερα στην τάξη).

Καλή και δημιουργική αρχή!

οθόνης 2022 12 14 213840