Η πιο όμορφη αυλή του κόσμου

Το σχολείο μας είναι το μέρος εκείνο που περνάμε πολλές ώρες από την κάθε μέρα μας. Σκοπός όλων μας είναι να βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον καθαρό, όμορφο, λειτουργικό, που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εμπνευστούμε.

Εμείς λοιπόν είμαστε από τους τυχερούς, όχι μόνο γιατί έχουμε ένα υπέροχο, μεγάλο, καθαρό και καινούριο σχολείο, αλλά και γιατί βρίσκεται σε ένα χωριό που όλοι νοιάζονται γι  αυτό. Οτιδήποτε κι αν θελήσουμε είναι παρόντες για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία μας.

Αυτή τη φορά έγινε στο σχολείο μια δωρεά έτοιμου γκαζόν. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο γονείς του σχολείου, φορείς του χωριού και χωριανοί προσέφεραν εθελοντικά εργασία, αλλά και χρηματική βοήθεια, προκειμένου να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!! Όπως είπαν και τα παιδιά ¨έχουμε την πιο όμορφη αυλή του κόσμου και θα κατρακυλιστούμε στο γκαζόν!!”

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέδραμαν για να έχουμε μια ακόμα αφορμή να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές και αναμένουμε να υλοποιηθεί και η δέσμευση του προέδρου της Σχολικής επιτροπής για τη δημιουργία της παιδικής χαράς και του στέγαστρου στην αυλή του σχολείου μας.