Επιστροφή στο Νηπιαγωγείο μας!!

1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης - Ολοήμερο Β: Επαναλειτουργία ...

Επιτέλους!!! Ήρθε η ώρα που τόσο περιμέναμε!! Ήρθε η ώρα να συναντηθούμε!!

Το Νηπιαγωγείο μας θα επαναλειτουργήσει από την Δευτέρα 1/6/2020 ως και την Παρασκευή 26/6/2020 από 08:15 πμ έως 13:00μ.μ. Το ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα απουσίας από το μάθημα με μία απλή δήλωση του γονέα ή του κηδεμόνα . 

Οι αίθουσες έχουν διαμορφωθεί, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η απόσταση μεταξύ των παιδιών στο πλαίσιο του εφικτού. Το παιδαγωγικό υλικό και τα παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν τα παιδιά έχει περιοριστεί και θα απολυμαίνεται καθημερινά.  Θα πραγματοποιείται συνεχής φυσικός αερισμός των αιθουσών και θα δοθεί βαρύτητα στην τήρηση των οδηγιών καλής υγιεινής των χεριών. Επιπλέον, θα τηρηθεί ευέλικτο ωράριο διαλειμμάτων για κάθε τμήμα, έτσι ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην αυλή.

Επίσης για το υπόλοιπο του σχολικού έτους 2019-2020 δεν θα πραγματοποιηθούν  εκπαιδευτικές επισκέψεις και σχολικές γιορτές, ενώ αναστέλλεται και η λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης.  Παρακαλούνται οι γονείς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις κατά την προσέλευση (08:15-08:30) και την αποχώρηση (13:00).

Μα πριν βρεθούμε στο σχολείο όλοι μαζί, πρέπει να σκεφτούμε πως να προστατευτούμε για να κρατήσουμε μακριά τον ιό…Ας δούμε πως…

Αν καταφέρουμε και τηρήσουμε όλους αυτούς τους κανόνες θα γίνουμε οι καλύτεροι κορωνομαχητές του κόσμου!!!

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση