Πρόσκληση σε εκδήλωση για την ελιά

αφίσα εκδήλωσης

Τη φετινή σχολική χρονιά επεξεργαστήκαμε , μέσα στα πλαίσια των Σχολικών Δραστηριοτήτων,  το θέμα : Ελιά: Θυγατέρα του ήλιου αγαπημένη και από τον Θεό ευλογημένη”.  Το  ίδιο θέμα επεξεργάστηκαν και τα παιδιά της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου με τη δασκάλα τους την κ. Τόνια Φουντουλάκη…Από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε τις δραστηριότητες που κάναμε , τους προβληματισμούς μας, τις εργασίες μας, τα καλλιτεχνήματά  μας , τις εμπειρίες μας, να τις παρουσιάσουμε στους γονείς και στους φίλους των σχολείων μας. Έτσι δειλά δειλά ξεκίνησε η ιδέα της εκδήλωσης…Από την αρχή το τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα η κ. Ελένη Καβαζίδου στήριξε τη σκέψη μας . Το ίδιο έκανε και ο Δήμος Κισάμου αλλά και η Α/θμια Επιτροπή Παιδείας του Δήμου μας με πρόεδρό της τον κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο.

Η εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε να περιέχει και μια πολύ σημαντική ομιλία από τον καταξιωμένο  επιστήμονα γεωπόνο κ. Χαρτζουλάκη Κωνσταντίνο , τ. Διευθυντή ΙΕΥΦΧ, ο οποίος κατάγεται και διαμένει στην περιοχή μας. Ο κ. Χαρτζουλάκης  θα μιλήσει στους γονείς μας αλλά και στους γεωργούς της ευρύτερης περιοχής για το μέλλον της ελαιοκαλλιέργειας και τις σωστές πρακτικές που πρέπει να χρησιμοποιούν . Θα απαντήσει και σε πολλά ερωτήματά τους.

Ακόμη,τα παιδιά της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχ. Πλατάνου θα ετοιμάσουν κεράσματα με βάση την ελιά και το λάδι για να κεράσουμε τον κόσμο . Θα προσφέρουμε όμως και σε όλους κάτι που το φτιάξαμε στα σχολεία μας και δε σας λέμε τι…Να έρθετε στην εκδήλωση να μάθετε…

προσκληση

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.