Πρόσκληση σε εκδήλωση για την ελιά

αφίσα εκδήλωσης

Τη φετινή σχολική χρονιά επεξεργαστήκαμε , μέσα στα πλαίσια των Σχολικών Δραστηριοτήτων,  το θέμα : Ελιά: Θυγατέρα του ήλιου αγαπημένη και από τον Θεό ευλογημένη».  Το  ίδιο θέμα επεξεργάστηκαν και τα παιδιά της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου με τη δασκάλα τους την κ. Τόνια Φουντουλάκη…Από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε τις δραστηριότητες που κάναμε , τους προβληματισμούς μας, τις εργασίες μας, τα καλλιτεχνήματά  μας , τις εμπειρίες μας, να τις παρουσιάσουμε στους γονείς και στους φίλους των σχολείων μας. Έτσι δειλά δειλά ξεκίνησε η ιδέα της εκδήλωσης…Από την αρχή το τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα η κ. Ελένη Καβαζίδου στήριξε τη σκέψη μας . Το ίδιο έκανε και ο Δήμος Κισάμου αλλά και η Α/θμια Επιτροπή Παιδείας του Δήμου μας με πρόεδρό της τον κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο.

Η εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε να περιέχει και μια πολύ σημαντική ομιλία από τον καταξιωμένο  επιστήμονα γεωπόνο κ. Χαρτζουλάκη Κωνσταντίνο , τ. Διευθυντή ΙΕΥΦΧ, ο οποίος κατάγεται και διαμένει στην περιοχή μας. Ο κ. Χαρτζουλάκης  θα μιλήσει στους γονείς μας αλλά και στους γεωργούς της ευρύτερης περιοχής για το μέλλον της ελαιοκαλλιέργειας και τις σωστές πρακτικές που πρέπει να χρησιμοποιούν . Θα απαντήσει και σε πολλά ερωτήματά τους.

Ακόμη,τα παιδιά της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχ. Πλατάνου θα ετοιμάσουν κεράσματα με βάση την ελιά και το λάδι για να κεράσουμε τον κόσμο . Θα προσφέρουμε όμως και σε όλους κάτι που το φτιάξαμε στα σχολεία μας και δε σας λέμε τι…Να έρθετε στην εκδήλωση να μάθετε…

προσκληση

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση