Παρουσία της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, της κας Εμμανουηλίδου Αλεξάνδρας τελέστηκε ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου μας, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, όπου ανακοινώθηκε και επίσημα στους γονείς η συγχώνευση του 1ου &  3ου Νηπιαγωγείου Σάμου και η δημιουργία ενός πολυδύναμου 4/θεσίου του 1ου Νηπιαγωγείου Σάμου. Στον Αγιασμό μας παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Μητσός Μιχάλης. Και οι δύο ευχήθηκαν στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Νηπιαγωγείου Σάμου στην Διευθύντρια Π.Ε. Σάμου κα. Εμμανουηλίδου για τις ενέργειες της ώστε να ξεκινήσει το σχολείο μας ως πολυδύναμο την νέα σχολική χρονιά και πλήρως στελεχωμένο.

1 2

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ανατολικής Σάμου  που ως αρμόδιος φορέας υλοποίησης των έργων στις σχολικές μονάδες Ανατολικής Σάμου αντικατέστησε το κατεστραμμένο ξύλινο πάτωμα στην αίθουσα 6 που ήταν αδύνατον να χρησιμοποιηθεί μετά από βλάβη σε σώμα καυστήρα, προμήθευσε το σχολείο με δεξαμενή νερού  για να υπάρχει νερό σε περίπτωση διακοπής στο Βαθύ, αντικατέστησε τα φωτιστικά σε όλους τους χώρους του σχολείου με κλειστού τύπου για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δημιούργησε επιπλέον τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των μαθητών στις κάτω αίθουσες, τοποθέτησε σχολική φύλακα μετά από αίτημα μας και επιδιόρθωσε και εμπλούτισε με εξοπλισμό το προαύλιο του σχολείου μας.

Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο στους μικρούς μας μαθητές!