Τέλειωσε κι αυτή η χρονιά ,πέρασε και πάει!

Με μια όμορφη γιορτούλα που χαρήκαμε παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς έληξε κι αυτή η σχολική χρονιά και οι μαθητές μας άλλοι θα ανέβουν το σκαλοπάτι του Δημοτικού σχολείου κι άλλοι θα ξαναγυρίσουν στην πρώτη τους φωλίτσα για έναν ακόμη χρόνο!
 

 

  
Χαρές ,τραγούδια ,γέλια ,παιχνίδι κι όμορφα ρυθμικά που είχαν θέμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι γέμισαν την αυλή του σχολείου μας και οι μικροί μας φίλοι πραγματικό το διασκέδασαν και μαζί τους όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή εκείνη τη μέρα!
Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα ,διαγωνίστηκαν σε αθλήματα και ομαδικά παιχνίδια ,’έπαιξαν με μπαλόνια και κορδέλες , χόρεψαν στους ρυθμούς του “Τράβα μπρος” και γέμισαν με ροδοπέταλα την αυλή του σχολείου μας που είχαν στα καλαθάκια τους παρουσιάζοντας αντίστοιχα ρυθμικά ! Οι μεγαλύτεροι μαθητές παρουσίασαν Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς επίσης και η γιορτή μας έκλεισε με την απονομή των αναμνηστικών και το τραγούδι “Αν όλα τα παιδιά της γης” !
Ανάμικτα τα συναισθήματα ,φορτισμένη η ατμόσφαιρα ,κάποια αόριστη λύπη για τα παιδιά που δεν θα ξαναγυρίσουν στο Νηπιαγωγείο κι ευχές για καλό καλοκαίρι!

“Κλείνει το σχολείο μας ,κλείνουν τα βιβλία κι όλοι λέμε γεια χαρά τώρα στα θρανία” Καλή ξεκούραση λοιπόν και χαρούμενες διακοπές σ όλους ,μικρούς και μεγάλους!

Επιμέλεια άρθρου : Μαγκιώση Άννα