Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Ριζαριού στη δράση “Let’s do it Greece “

 Συμμετέχουμε στη δράση Let’s do it Greece, που είναι και η  Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας!

c0abb72c bfe3 4cf4 8551 48c60ffdc31aΕμείς σαν σχολείο διαλέξαμε να καθαρίσουμε το πάρκο του χωριού μας με τη βοήθεια των γονιών και μετά να κάνουμε πικ νικ στην όμορφη φύση!

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Φαντάσου χιλιάδες εθελοντές να απλωνόμαστε σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Στιγμιότυπο οθόνης 5002 STEM and outdoor activities 1

Η δράση ξεκίνησε το 2012 με  χιλιάδες εθελοντές οργανώνοντας περιβαλλοντικές δράσεις σε όλη τη χώρα. Το 2019 σημειώσαμε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 120.000 εθελοντές που γίναμε μια μεγάλη οικογένεια ομορφαίνοντας 1.600 σημεία της Ελλάδα .Φέτος δίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη υπόσχεση!.

Να ενωθούμε ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας των δασών της πατρίδας μας.Κυριακή 14 Απριλίου, αναλαμβάνουμε δράση για τα δάση μας!.

Επιμέλεια άρθρου : Mαγκιώση Άννα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *